Spontanitet till max

Jag älskar att jag har fantastiskt spontana vänner. Ringde upp varandra vid 12 igår och tog snabba beslut om att ta en tripp till Ullared. Blev en sjukt rolig dag med massa skratt. Dagens genomgående tema var att bli av med saker och inte hitta rätt........
Dagen slutade fint med ett biobesök "du gör mig galen" som hade premiär igår.
Den var jätte mysig och även den hade en lite annorlunda handling, men slutade i vanlig ordning ungefär som man förutspått.


MY TASTE

Tänkte ni skulle få några snabba om vad som faller mig i smaken..

Det bästa jag vet att äta:
* Parmesanost
* Saltlakrits
* Italiensk mat
* Potatis
* Farmors kåldolmar
* Sparris
* Jordgubbar
* Melon

Det bästa jag vet att dricka:
* Mineralvatten med smak
* Rödvin
* Redbull light
* Kaffe

Det första jag kollar på hos en kille(ytligt):
* Ögonen
* Leendet/tänderna
* Håret/frisyren

Det första jag faller för:
* Charm
* Uppmärksamhet
* Ödmjukhet


Hola

Sitter på salongen, inväntar min första kund. Idag blir det några timmars jobb här och sen fortsatt jobb på Scorett i stan. Imorgon ser dagen likadan ut.
Intressant va? Haha..
Några förslag på vad ni vill läsa om? :)


Uppvaktad

Fick blommor igår & blommor förra veckan. Absolut en extra klick och kan förgylla en hel dag. Jag har turen att vara omringad av så fina människor. I detta fallet var det Daniella & min älskade mamma.


TAGEN

Såg precis en av dem bättre filmer jag sett i hela mitt liv. Silken film, otrolig handling, fantastiska karaktärer, extremt vackra skådespelare, annorlunda och gripande. Jag är helt tagen.
Filmen hette the words.



Absolut bäst

Idag saknar jag min bästa bästa vän extra mycket.


Ny vecka

Då var det ny vecka igen. Tiden bara springer iväg.
Började dagen med en timmes powerwalk/löpning. Sedan ett besök hos farbror doktorn. Har precis duschat av mig och ska göra ve mig för en lunch på stan med Daniella och sedan bege mig ut till Väla för att jobba på Scorett. Denna veckan kommer vara fullspäckad av jobb, jobbar varje dag och visa dagar även dubbelt. ÄLSKAR ordagrant veckor som dessa.. Något av en arbetsnarkoman kanske? ;) ha en fin dag lovers


Shopping

Har köpt på mig lite nytt i garderoben veckan som gick, alltid kul. Blir mer och mer färg och det lyfter denna gråa vardag något..
Har äntligen fått tag på 2 saker jag varit på jakt efter väldigt länge, pleasejeans & en snygg bomberjacka. Löve it!


Nattinatti

Ligger i sängen nu och ska sova.. Är allt annat än van att sova ensam nu när Daniella har bott här inprincip sedan jag flyttade in, men det är bara att vänja sig .. På fredag kan jag inte längre säga att jag har väldens snyggaste och bästa sambo då hon flyttar Till sin nya lägenhet. Tack och lov är det bara några gator från mig, så du slipper inte mig ;)
Har träningsvärk i vart enda liten del på kroppen och jag fasar redan för hur det kommer kännas imorgon.... Ska upp tidigt och befinna mig hos doktorn.
Godnatt


OJOJ

Vilken helg!!!
I fredags efter jobbet var jag och mamma på bara vara, åt och drack gått. 
Lördagen började med TABATA, så sjukt jobbigt men så sjukt kul. Kommer bli favoritpasset framöver.
Stack hem bytte om snabbt för att sedan möta upp min döösnygga vän Malin. Tog en 2-rätterslunch & ett glas vin (livsnjutare). På kvällen befann jag mig i Åstorp med mina älskade kollegor, hemma hos Sandra. Blev bjudna på underbart god mat och dryck. Som vanligt när vi samlas blev det djupa diskussioner om sex & samlevnad. Det avslutades med en runda på stan ( jag som inte skulle ut) träffade så mycket roligt folk och hade den roligaste utgången på väldigt länge. 

Har legat hemma hela dagen. Styrt upp lite tacos till min fagra vän Daniella som inte är lika stark idag som hon var inatt.. 
Jag, Konrad och Daniella har precis kollat färdigt på en jätte bra film (flight) krängt chips, dipp och godis. Otroligt bra helg.

 

 


Lovely friday

Jaha, så var de fredag igen. Alltid lika härlig dag. Massa härliga kunder på salongen och dagen flyter på.
Känns som en bra dag idag :)

Imorgon har Malin lurat med mig på tabata och jag är ordagrant NERVÖS som fan!!!! Tror inte ens jag kommer överleva de? Haha


Workwork

Nu är jag påväg till Fröken Ethel för att jobba några timmar sen ska jag direkt till salongen för att jobba vidare där :) Sen vet jag inte vad kvällen erbjuder ännu, men det återstå att se!

Underbart väder så var tvungen att trotsa vinterjackan & drog istället på mig skinnjackan! Löve it.


Dålig dag

Ångrade mig, bloggen är ju min lilla dagbok. Hade en dålig dag igår, hoppas ni förlåter mig 😘


INGET MER BLOGGANDE

Nope, nu blir det inget mer bloggande verken i denna eller den andra. Ni är alldeles för dåliga med respons så ni får skylla er själva ;)

Kommer säkert ångra mig framöver, men som de känns nu vet jag inte ens vem eller varför jag skriver. Ha det bra, haj!


ÄGGTIMER

För tillfället äter jag mycket ägg.
Det många är extremt dåliga på är faktiskt den simpla förmågan att koka ägg. (Inkludera mig)
För några år sedan rekommenderade min farmor den här äggtimern som man lägger bland äggen i kastrullen medan dem kokar upp. Den är så grymt bra! Kan inte vara utan en sån :)
För övrigt kostar den endast 20:- på TGR!


Ett litet förslag

Hade en läsare som ville att jag skulle skriva mitt kostschema här, kan dessvärre inte göra det då det är rätt individuellt. Däremot hade jag tänkt (efter mycket tjat) dra igång min träningsblogg igen och därifrån skriva lite tips, råd och hur jag äter på dagarna. Vad tycks om de?
För övrigt står där rätt mycket tips sedan mina tidigare kostschema, dieter och liknande så går in där och kika. :) 
 
http://filipparosenberg.blogg.se/letsgofitbyf

what a day

ojoj vad denna dagen har rullat på. Har haft fullt med kunder hela dagen, men hann med en lunch med pappa på helsing. Mellan  kunderna har jag sprungit hem till mamma och tvättat. Så ikväll är det jag som får krypa ner i renbäddade sängkläder, bland den bästa känslan som finns. Nu på kvällen  har jag lagat god mat & fixat med massa pappersarbete till företaget, sådär kul och lagom ångest........ 
 
Hoppas ni har haft en fin dag
 
 

Matlagning

Såhär snygg får man vara när man lagar mat hemma hos mig om man inte vill stinka matos!! (Jag har ingen fläkt)
Idag bjuder huset på en god Wook.. Daniella kommer dock bli sådär glad när
Hon upptäckter hur stark den är ;) haha


Life

Hade en trevlig förmiddag, blev serverad en god smoothie på sängen nästintill. Lyx!
Började dagen med 45 minuter på gymmet, mjukstartade med crossen. Skönt. Resterande av dagen har jag spenderat på mitt nya jobb och försökt lära mig allt nytt! :)

Idag började mitt nya liv. Fick mitt kostschema av Konrad igår. Har skött
Mig utmärkt under dagen ;)
Nya vanor med kost, träning och sömn.
Nytt jobb, nya utmaningar. Kan inte bli annat än bra :)


Happyday

Blev en spontan Brunch på Helsing med min fina vän Konrad. Alltid lika trevligt, men idag var det extra trevligt då jag fick presenter. Så sjukt fin vän :) fick ett armband och en ring!

Daniella hämtade upp mig, vi drog ut till Väla/Ikea och letade saker till nellas lägenhet :) nu blir det matlagning och mys.


Sunday morning breakup

Godmorgon.
Så otroligt skönt att vakna upp utan att ha ångest av hur mycket pengar man gjort av med, utan huvudvärk och illamående. Det är nya tider nu utan massa fest. Istället hade jag en jättemysig kväll med god mat, vin och bästa sällskapet. Absolut synd att gnälla.
Idag blir det att fixa lite ärenden och annat kul.
Hoppas ni får en fin söndag!


Wonderful

Vilken händelserik och grym dag. Allting blev perfekt. Allting flöt på och klaffade precis som de skulle. Nu längtar jag efter alla bilder. Tack alla fantastiskt duktiga modeller som ställde upp och gjorde ett super jobb.
Och tack mina fina vänner Konrad och Sanna :)

Nu ligger jag hemma i sängen totalt slut efter en intensiv dag. Lite halvbitter över att jag inte kan hitta min fjärrkontroll och kolla tv.. Men sånt är livet, får istället ta igen min skönhetssömn. Godnatt alla kära


..

Varje del av dig.


VALENTINE

Började dagen med en mysig morgon. Stressade iväg på ett möte som jag hoppas kan leda till något positivt, om inte annat är det en erfarenhet :)
Nu blir det några timmars jobb & förberedelser inför imorgon.

Så ser min alla hjärtansdag ut. Hoppas ni får en fin dag mina kära läsare ❤❤


MISSA INTE

Missa inte vår stora hårvisning kl 17.00 på kullagatan imorgon. Kommer bli awesome.


<3


On my way

Jag känner ständigt att jag är påväg någonstans. Jag vill hitta mina riktlinjer och ta mig fram. Den senaste tiden har jag byggt upp en stadig grund att stå på, känner att jag har ett perspektiv jag aldrig någonsin haft tidigare. Nu ska jag bara ta vara på mina ambitioner och reda ut vilken väg jag ska ta.

Alla kan ta sig dit man vill, bara viljan är tillräcklig.


Happy day

Gårdagen i Landskrona var givande. Kul att se en ny stad, ny butik och träffa nya människor. Blev några timmars jobb på salongen när jag kom hem. Kvällen avslutades med oxfilé och bubbel på Brooklyn.

Idag Började dagen bra och har bara fortsatt i samma riktning.


Love


DROG

Jag är totalt beroende. Lyssnar på den minst 10 gånger om dagen, haha. Tack Matilda ;)


Bra start på dagen

Började dagen med en promenad, solning och Melissa Horn i öronen. Har hittat mitt nya favoritsolarium, och de var på tiden att de öppnades något nytt som var bra. Det bästa av allt är att man kan koppla i sin egen musik och bara gotta sig.

Nu sitter jag och äter en god frukost i mitt eget sällskap och ska snart bege mig för att jobba i Landskrona.


Woopa


No rest for the wicked

Kan ju inte direkt kalla detta en ledig dag. Men däremot har jag fått träffat nästan alla mina finaste på samma dag. Blev en lunch med Malin på helsing, fika på koppi med Elin Daniella Paula och Malin. Mötte upp min älskade farmor snabbt. Nu sitter jag på bussen påväg på fika hos min bästa Matilda som Åker imorgon igen..


Ikväll blir det storhandling samt en förändring med mig, bilder kommer;)


Lite sol & bad hade ju inte skadat ..


lee weekend

Denna helgen har bestått av alledeles för mycket fest.
I torsdags firade vi fina Alex med god mat & en sväng på stan. I fredags blev det mat & vin på bara vara med bästa Andrea och i lördags hade jag massa goa töser på besök hemma hos mig. 
 
Nu är det verkligen slut på festandet. Tycker inte ens det är kul ute och man gör bara av med massa onödiga pengar. Så nu är det dags för mig att ta tag i det hela.. 
 
Har min lediga dag idag men fullt schema i vanlig ordning. Börjas med en lunch på stan med Malin och följs av massa andra trevligheter. Att ta det lugnt är inte dirket min starka sida och det är absolut något jag borde ta tag i.... 
 
Ha en fin dag kära 

Minds


Ännu en kvalitédag

Försökt ta det lite lugnt med jobbet denna veckan då tyvärr min mage sviker. Denna magkatarr dödar..
Jag Daniella & Hannah lånade pappas bil och tog oss ut till magasin 36 & saluhallen, väl framme var lunchen slut som vi skulle äta. Så vi körde vidare till Linneaträdgården, mys lunch.
Kvällen har jag spenderat på mogwai med min kära vän. Drack två glas vin och bestämde oss spontant för att slinga hennes hår. Väl på salongen kom även Konrad förbi och även han ville slinga sitt hår. Vilket danni fick sköta! Så efter ett antals timmar nattarbete och två sjukt spontana vänner med ny slingade & klippta hår ligger jag nu i sängen för att sova.


Nails

Känner mig hel igen. Dock för korta mot vad jag vill och är van vid. But still :)


Hur gott?


Tisdags mys på en måndag

Igår var bara kvalité rakt igenom. En god lunch på Harrys med Jojo.
Sen skulle jag tränat, men jag somnade på soffan 👍
Matilda kom inprincip och väckte mig. Vi lagade god mat och även zsollan kom förbi och sa hej.
Kvällen avslutades med ostbricka och gott sällskap i form av Daniella Matilda och Konrad. Tittade på hitta nemo och snackade en massa. Ännu en dag fylld av mat. Man är ju inte oxe för inget..
Nu sitter jag på bussen på väg till doktorn.. Vill helst ligga kvar i sängen och sova ett bra tag, men icke.


Dagens start på dagen


Go morgonfrilla


Puss


New shoes on

Skönaste skorna. Bra variation från converse och boots. Jag är beroende av skor.


Free

Så skönt att ha en dag med ett tomt schema. Eller ja, jag har bokat ett pass ikväll men det känns bara skönt.
Ligger på soffan och funderar på livet. Är i en fas där det mesta kan bli precis hur som helst..


På hemmaplan

Och som ni kanske märker är jag kvar i landet. Blev inget Thailand denna gången även fast jag inte hade velat något annat just nu.

Blir att boka en resa snarast ändå.


Up n Downs

Dem senaste dagarna har verkligen varit en virvelvind fylld av energi. I torsdags blev jag totalt överraskad över att Matilda steg in på salongen. Min lilla matte. Sedan dess har jag försökt ta vara på all tid med min fina.
I fredags var vi en sväng i Köpenhamn, gick i butiker, åt och drack gott hade allmänt mysigt!
Igår hade vi groggkväll hemma hos mig och kvällen som vanlig ordning slutade sådär. Men hade fantastiskt trevligt annars :)
F


RSS 2.0