Nya byxor

Nya byxorna från monrow, finns på Fröken Ethel 999:- ❤


Hatar guld

Som de flesta människor som känner mig väl vet.. Så avskyr jag guld. Tycker det jätte vackert och fint på andra....
Men jag vantrivs så fruktansvärt i guld. Jag mår dåligt när man blandar guld och silver, så skulle jag någon gång bära guld (vilket har hänt en gång) så har jag av mig alla mina vardagliga smycken som jag annars alltid bär.

Detta gäller även mitt hår, jag blir totalt Nojjig när mitt hår blir för guldigt vilket det blev igår när vi färgade de trots att färgen hette "ice"! Där av mitt infall att färga håret klockan 1 på natten....nu har jag smackat på det kallaste man kan komma .. Men det kommer inte hjälpa nu tror jag.
Ingenting stämmer när mitt hår går i guld, då får jag inte till verken smink eller kläder. Haha dagens ilandsproblem minsann.


En bättre onsdagnatt

Blev en lång dag med dubbeljobb, ethel och sen salongen direkt efter stängning. Där efter stack jag hem till söta Johanna & gjorde mina naglar.
Är super nöjd IGEN!!
Sen stack jag hem till mamma och hämtade massa tvätt. Nu, väl hemma så har jag packat och för en kvart sedan fick jag för mig att färga mitt hår...
Detta har jag inte gjort på flera år hemma och det var betydligt
Lättare för när klockan var 00.44 och man inte visste vad man gjorde.
Nu är man trött och burkar annars sova vid denna tiden.... Och vill ha fullkomlig kontroll över hur jag penslar i färgen, come on Filippa!


Nöjd

Ny tröja. Solen skiner. Nyklippt. Nyfärgad (mindre nöjd). Strålande humör. Go musik i öronen. En halv arbetsdag kvar innan man har minisemester.


Bland dem finaste låtarna som finns.


Torsdag

Blev en timmes pw med Malin på morgonen. Sen snabbt hem och byta om för att bege mig till jobb. Blev dubbeljobb igår med både butiken & salongen.

Sen myskväll hos mamma med henne och väldens finaste lillebror. Skrev ett sms lagom ironskt till min bror (som knappt kan stå upp För att han har vrikat foten.) "Calle baka kladdkaka" när
Jag kommer hit har ängeln ställt sig och bakat och en färdig kaka stod
På bordet, så söt!!! Satt och kollade massa gamla video och var allmänt nostalgiska. Sen somnade jag gott här. Ska nu ta mig hem för och byta om inför TABATA!! Wihoooo
Trevlig helg gott folk



Naprapat & detox

Började morgonen med att vara hos napprapaten. Nu ska jag äntligen få bukt på min axel. (Ni som känner mig vet mitt ständiga gnäll både till vardags och på träningen) Ska gå regelbundet ca 1 gång i veckan. Har fått övningar jag ska göra varje kväll. Ska även meditera dagligen eller gå på yoga en gång i veckan (ja visst.......)

För att få extra fart och rensa ut inflammationen, slaggprodukter och annat som förhindrar cirkulationen ska jag detoxa. Jag ska dricka grönt te 2-5 gånger om dagen, dricka 2-3 liter vatten och även gå på lifes detoxkur som blandas med 1,5 liter vatten som ska drickas i 20 dagar. Sköta kosten och minska på sockret.
Fick även hem mitt kosttillskott igår som är baserat på örter, grönt te, hallonketon, afrikans mango m.m och där kommer jag ta två tabletter dagligen. Så nu kommer jag boosta kroppen ordentligt och antingen springa på toaletten 3 gånger i timmen minst!!! Haha


Fröken Ethel detaljer

Älskar mitt jobb


Great

Hade en flitig dag på jobbet. Kvällen avslutades med tabata & crossen därefter. Nu kommer jag somna gott ❤❤❤


Nya armband på Fröken Ethel

Idag kom det in grymma armband i butiken. 99:- /st!


Words

When my blood runs warm with the warm red wine
I miss the life that I left behind
But when I hear the sound of the blackbirds cry
I know I left in the nick of time


Jobb på Fröken Ethel

Idag jobbar jag på fröken ethel på kullagatan. 10-16! Sen ska jag träffa min favorit Paula som jag inte träffat på evigheter...

Såhär ser jag ut idag:

Tröja hip tee fröken ethel/ jeans nudie Tretton/ converse Scorett/ halsband Scorett/ armband blandat/ klocka Michael Kors


Att ha en vän som dig ❤


Bästa helgen

Har haft den bästa helgen på länge. Finns inget att gnälla på förutom att den varit lite dyr & att värdet kunde varit bättre.
I fredags förmiddags bestämde jag och Malin att packa väskan och sova en natt på hotell i Malmö. Vi bokade ett nybyggt hotell precis vid centralen.
Hade en mysig dag på stan, köpte med oss skumpa & ost från ett matstånd. Gjorde ve oss och gav oss ut på stan.
Åt, drack & festade gott.
Kvällen blev så lyckad på alla sätt och vis. Vid 06 kröp vi ner i sängen med ett stort leende på läpparna. Dock missade vi frukosten............men vi tog oss till lilla torg och åt en god lunch där istället.

Resten av helgen har bestått av bra sällskap, träning, god mat, vin och lugna kvällar i soffan.
Där finns inte mycket att gnälla på i mitt liv just nu. Underbart ❤


Träning


THE HIP THE

Igår kom det helt underbara t-shirts och annat fint från the hip tee. Jag raffade åt mig 2st som jag känner redan nu att det kommer bli favoriter.

Finns att köpa på Fröken Ethel från 699:-


Frånvaro

Förlåt för min frånvaro, men mina dagar ser inprincip likadana ut. Träning, jobb och träning. Försöker träna två gånger om dagen nu, vilket har funkat väldigt bra. Vilar två dagar från gymmet, men då tar jag en powerwalk istället :) har aldrig varit så på g som jag är nu.

Igår var jag på cx på morgonen, jobbade, mötte upp lillebror, tog oss till gymmet, körde tabata och stack sedan hem till mig. Jag storstädade och sorterade hela lägenheten till sent in på natten.

Imorse hann jag med så mycket, 45 minuters powerwalk, hämtade ut paket, handlade, lagade mat och frukost sen la jag i en maskin tvätt. Var på jobbet klockan 11. Vad fan händer med mig???


NAGLAR

Hon har gjort det igen, Johanna är grym. Älskar mina nya naglar. Boka tid!!


Powerwalk

Började även denna morgon med en timmes powerwalk. Skulle haft med mig både Malin och Daniella men sängen lockade mer för deras del ;)
Blev en rätt lång runda.


💫


Torsdag

Oh det blev en helt faktiskt start på dagen, mötte upp Malin vid 8.30 sen påbörjade vi en lång pw, med löpning i trappor & frukost i norra hamnen i det fina vädret.
Började jobba klockan 11 på ethel & eftersom det är 20% på hela sortimentet har det varit fullt upp hela dagen.
Kom precis hem & har nu lagt mig i sängen efter en lång dag.
Vi stängde butiken vid 20.30 sen gick jag & Denise och käkade på mogwai samt drack mineralvatten (japp, nya tider)

Ska krypa ner och kolla serier nu.
Puss på er.


Godnatt

Tabatan gjorde sitt, jag är helt mör i hela kroppen! Ligger som en slagen hjälte i sängen..
Har tusen tankar som snurrar i mitt huvud och jag vet inte hur jag ska börja agera. Fy! Ska iaf försöka sova för jag ska upp om några timmar och gå en lång pw med Malin innan jobb.
Skippar gymmet helt imorgon.

Godnatt mina älskade


VIP-KVÄLL Fröken Ethel

Imorgon torsdagen den 4/4 är det vip-kväll på Fröken Ethel på Mariagatan kl 18-20. Missa inte de :)
20% på hela vårsortimentet.


Klarblå himmel

Vaknade upp till en klarblå himmel och strålande sol. Klädde på mig träningskläderna och tog en promenad till gymmet med Malin. Cxpasset var tungt idag, kan väl bero på gårdagens prestationer, men det kändes skönt efter. Nu är det bara att ladda om till tabatan ikväll.

Står på jobbet nu, jobbar på fröken ethel till klockan 14 sen blir det salongen till 18.


Jag älskar...

Att lägga mig på golvet. Det är så skönt (ja, jag är störd) så såhär såg jag ut hos farmor i söndags.. Min familj reagerar inte ens längre.


Stolt

Då har jag avklarat 3 pass idag, indoorwalking, tabata och bodypump. Gjorde personbästa (tönt är jag) på dem två sista passen vilket kändes ännu bättre.. Är stolt över mig själv!

Imorgonbitti blir det cx & på kvällen tabata. Ska kötta bort vart enda överflöd på denna kropp. Inget godis på longtime...


Go påsk

Har varit en sjukt härlig påskhelg med för tok för mycket mat och vin. Men vad gör de. I fredags var det hejdåbrunch hos min lilla matte, på kvällen blev jag bjuden på mat hos Daniella som slutade med en utgång. I lördags jobbade jag, storhandlade och var på påskmiddag hos mamma och Niklas. Var helt slut så jag somnade tidigt.. Rolig lördag. Söndagen var det inprincip mat hela dagen då jag spenderade en heldag hos farmor.. Avslutade dagen spontant med hampan, tura och tapas hemma hos mig med goa människor! Mindre roligt igår när vi på 5 personer delat på 8 flaskor vin....

Började dagen med iw kl 8 på gymmet, har heldag på salongen och ska avsluta med tabata och bodypump. Japp, jag kommer vara heeelslut. Ut med påsken nu.. Helt nya tag från min sida nu.


RSS 2.0