TORSDAG

Började morgonen åter igen med att ta en promenad med min älskling. Vi passade även på att sola... En månad sedan jag solade. Rekord? Haha

Idag åkte Johan till Holland, så vi kommer inte ses på 5 dagar.. Känns redan tomt. Knäpp man kan bli? Haha.

Jag jobbar till 18 sen blir det fest 😎 vi ska på nöjesnytts sommar fest på Pålsjökrog. Sen ska det bli en hederlig torsdagsutgång med Matilda.
Det var evigheter sedan jag var ute och framför allt med min bästa matte. ❤ Är så taggad haha!


Härlig onsdag

Igår var det Johan som stod för matlagningen. Blev en jättegod sallad med ryggbiff, pepparsås & stekta champinjoner. Sen tog vi en promenad i det fina vädret längst vattnet. Då älskar man Helsingborg!!


PROM

Tänk att det har gått ett helt år. Jag kan inte förstår. Alla ni som ska gå på balen väntar er en helt underbar dag på alla sätt och vis. Eftersom jag inte har publicerat några bilder alls från min bal ska ni få en bildbomb imorgon.
Här kommer några ❤


TODAY'S

Tröja Fröken Ethel/ Byxor Tiger Tr3tton/ skärp Lieberskind/ Halsband OXXO Fröken Ethel/ Armband diverse märke/ Skor Converse


STRAWBERRY


MELONSALLAD MED MYNTA & GUACAMOLE

Igår gjorde jag en jättegod sallad.

Såhär gör du: Ta "kruksallad", fetaost, körsbärstomater, galiamelon, mynta, grilladkyckling och solrosfrön. Blanda ihop, toppa med citronsaft, olivolja och flingsalt.

Såhär gör du guacamolen:
Ta två avokado och mosa dem.
Lägg i ca 1-2 dl turkisk yoghurt.
Pressa i en vitlök och lite citronsaft.
Smaka av med salt.

Nyttig och super god sås. :)


Pw

Imorse blev det 1timmes powerwalk med Josefine. Hann prata om massa vettiga saker samtidigt som vi förbrände lite ;) mycket roligare med sällskap när man går.


LYCKA

Jag älskar att naked juicebar har öppnat i stan. Jag handlar alltid när jag jobbar på Väla! Min favorit är tropic sunrise då det bara är bär och frukt. Så självklart blev det en sån påväg till jobb istället för mina äckliga Shakes till frukost!


Tröja hip tee Fröken Ethel/ Kjol "hemma fix" / Skor Converse/ Halsband med trollslända VeroModa / Armband DiDDi


TIPS PÅ STUDENTPRESENT

Dessa fina armbanden från TOKYO JANE finns på Fröken Ethel från 249:-


Jubb

Jobbade på Linneaträdgården igår och det var helt galet mycket att göra! Blev hämtad och sen blev det grillat hemma hos mamma & Nicke. Mums 😊 Jobbar på Ethel till kl 14 sen ska vi tvätta och sticka ut till Väla. Ska även försöka få in en träning ikväll.


Din dag i all ära

Jag har fått den bästa mamman man kan tänka sig. Jag älskar dig på alla sätt och vis. Din ödmjukhet och din vilja att alltid sätta alla andra framför dig själv är något jag ser upp till. Du är den vackraste (snart) 45 åringen jag känner. Du har lärt mig så mycket.
Min äskade mamma du är min stora inspiration, min bästa vän och min största förebild. Jag är så stolt över dig.


Dagens klädval


Mysig eftermiddag

Efter jag stängt butiken kom Johan och mötte mig. Vi gick till norra hamnen och tog en öl, sen åt vi på piazza och drack gott vin, tog en öl på mogwai och stack sen hem och kollade fotbollen.

Jättemysig kväll ❤


Work work work

Idag har jag jobbat heldag på Ethel, stänger 18 och ska direkt till Linneaträdgården och jobba där. Imorgon blir det jobb på Ethel och på söndag på Linneaträdgården! Cash is king, ha?


Dagens

 


Stanna här

Idag hade jag velat ligga i sängen hela dagen och mysa.. Jag kan inte ens minnas när jag kunde göra de sist..


Torsdagspromenad

Blev en lång promenad till berga imorse då jag behövde köpa färg m.m. När vi hade kommit dit insåg vi att vi snart började jobba och hade 6km kvar hem...
Så vi fuskade och tog buss hem haha ;) men då hade vi gått i 50min!


Vardagslyx

Igår hade jag gjort ordning lite mys till Johan när han kom hem. Viktigt med vardagslyx och visa att man uppskattar varandra. Älskar verkligen att fixa och förbereda. Sen har jag ett stort intresse för att laga mat, drömmer om den dagen jag får ett stort fint kök precis som jag vill ha de.

Jag hade lagat tortellini, med kantarellsås och oxfilé. Fint!


MY LOVE

Jag älskar älskar älskar jordgubbar. Så stod dem precis utanför jobb och sålde.
Överlycklig!


CULTURE

Lite fler bilder på denna underbara tröjan.


Nu trotsar jag

Trött på långbyxor. Nu räcker det. Trots ynkliga 11• idag.

För övrigt, ny tröja, culture 599:- på Fröken Ethel. ❤


KYCKLING RÖDCURRY MED GLASNUDLAR(inga kalorier)

Igår lagade jag kyckling rödcurry med glasnudlar. Det är en utmärkt rätt med bra fetter som man behöver från bland annat kokosmjölken och cashewnötter. Bra protein från kycklingen. Näringen i grönsakerna. Perfekt att servera med glasnudlar, då det inte innehåller några kalorier.

Såhär gör du:
Skär kyckling i lagom stora bitar, salta och peppra.
Stek upp i olja. Tillsätt wookgrönsaker. Låt det stekas tillsammans ett tag sedan slår du över kokosmjölk och två matskedar kesella. Sedan tar du rödcurrypasta och smaksätter med. Jag tar rätt mycket då jag vill att det ska smaka mycket. En skvätt fiskolja, cashewnötter och lite Sambal olek. Låt det stå och puttra medan glasnudlarna kokar.


I LOVE U


DÖDARPASS

Var på gymmet strax efter 8. Körde en mil på crossen. Sen döda jag ben, rumpa och mage. Var så j*vla taggad idag. Haha! Tog lite lökiga bilder..
Hatar att fota mig på gymet då man känner sig sjukt dum, meeen får skylla på att jag måste ha lite bilder till er 😘


TACK SNÄLLA SÖTA NI

Ni förstår inte hur både glad och chockad jag blev när jag kom och såg alla kommentarer i både bloggen och på Facebook. Tack snälla ni. Det värmer verkligen. ❤❤❤


From this moment
Forget what we were scared of
Say we're never giving up
You say you'll always
Try to be my Helping hand
Try to be the one who understands
When things don't go as you've planned
We're still worth it all


Kurvor

Varnar för ett ytligt och kritiskt inlägg.

Enda sedan jag var tonåring har jag alltid haft kurvor.
Stor benstomme, var tidig med att få bröst, höfter och smalare midja. Jag blev "kvinnlig" i tidig ålder vilket jag skämdes över. Den pinnsmala kroppen var då min strävan, vilket ledde till att jag hade problem med maten. Jag fick ordentliga ätstörningar. Jag har aldrig sett ut som någon annan i min omgivning då alla mina närmsta vänner är väldigt smala i sig själva och ha enligt mig drömkroppar. Tyvärr har man alltid jämfört sig med dem. "Tyvärr" av den anledningen att man ska ta var och en individ för sig.
Jag har alltid varit väldigt osäker när det
Handlar om min kropp. Och mitt största komplex har varit mina höfter och ben. Jag vet inte hur många gånger jag har frågat mina vänner "syns mina höfter i detta linnet" "sitter det åt runt höfterna" " ser mina ben stora ut i dessa shortsen" osv vilket skriker osäkerhet. Jag ligger aldrig i bikini offentligt och skulle jag göra det bär jag alltid shorts. Går jag på stan och någon kollar på (enligt mig) mina ben så vill jag bara springa hem och byta om till långbyxor, men i själva verket kanske personen i fråga kollade
På mina "snygga shorts".
Min träning har gett mig ett enormt självförtroende då jag mått så mycket bättre, sett stora resultat, jag har ätit bra istället för att strunta i maten och lärt mig att acceptera att det är såhär jag är skapt. Jag kommer aldrig bli bensmal. Jag kommer ha större lår och jag kommer alltid ha mina kärlekshandtag oavsett hur mycket jag än tränar.
Jag har fått så många kommentarer här i bloggen, skitsnack bakom ryggen osv om "tränar inte Filippa jättemycket, det syns ju inte"!
Jo jag tränar, tränar regelbundet, äter inte sämre än någon annan, men blir tyvärr 3kg tyngre bara jag tänker på godis.
Jag har allt mer accepterat att detta är
Jag och det är så jag ser ut. Man ska lära sig älska sig själv och göra det bästa utav de. Vi måste sluta döma varandra, för där kan ligga så mycket bakom som vi inte vet.

Såhär såg jag ut i januari (jag har gått
Upp några kilo nu när jag lever de goda livet haha ;) ) och då trivdes jag bra med
Min kropp. För någon annan kanske inte detta är idealet.

 


Gogogo

Även denna morgonen bestod av en Powerwalk. Man kan ju tycka att det kan ge lite resultat snart, för nu har jag gått en timme minst nästan gått varje dag i tre veckor. Men plötsligt händer det.
Står på jobbet nu, blir en kort dag idag.


Mathumör

Jag har en så kallad "matklocka"...
När jag blir hungrig har jag marginaler på ca 30 minuter innan det krisar.. Mitt humör blir inte JÄTTE roligt då. Det är absolut en av mina svaga sidor. Och nu har jag bestämt mig för att ta matersättning två mål om dagen för att få en kickstart. Så jag vill varna min omgivning för mig själv inom den snara framtiden...


Cravings..

Jag har insett att mitt sötsug är enormt. Vilket jag försöker avvänja mig med nu.. Och då är det extremt jobbigt när där står en låda chokladbollar på jobb. Nu måste jag verkligen ha karaktär 😖


Safe haven

Vi såg denna igår, helt underbar film!!


MIN FINA


This is how the story went
I met someone by accident
It blew me away
It was in the darkest of my days
When you took my sorrow and you took my pain and buried them away

I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun, forever.


Monday

I vanlig ordning gick vi ut på en promenad innan jobbet imorse. Blev bara 6 km, men ändå skönt att man gjort de.
Annars blir det jobb till kl 16 sen måste jag ta mig till Väla.

Veckan kommer bestå av träning. Jobb på Ethel & Linneaträdgården. Annars inget bestämt.


Helgen

Har varit en lugn helg.
Hade en heldag med min fina i fredags, promenad, lunch på Linnea & glass på Sofiero. Sen hade vi Nina och Johannes här på kvällen.
På lördagen blev det promenad och frukost. Sen befann jag mig i solen hela dagen. Bara njöt av livet med Daniella Paula Hannah och lite med Malin. Drack vin och hade det gott. Kvällen avslutades med pizza(?!?) och mys 😘

Idag har jag jobbat på Etolié i några timmar. Faktiskt jätte roligt :) sen har jag bara haft en lugn eftermiddag, städat och lagat mat. Nu tittar Johan hockey och jag surfar med ett enormt sug att shoppa! Men nicht.


SVAR PÅ FRÅGOR

  • hyr du stol på salongen? ;)
    - Jag hyr stol på salongen ett tag till :)


  •  Var är din rosa träningströja från som du har på bild lite längre ner? Var är weekendbagen ifrån och va kostade den? Hur fick du jobb på fröken ethel? Superbra blogg :) kram
    -Min rosa träningströja/jacka är från H&M. Min weekendbag är från Fröken Ethel och kostar 2899:-
    Dem sökte folk nu när dem skulle öppna en ny butik, så jag lämnade in mitt CV & hade turen att få mitt underbara arbete :) Tack snälla! 
     
  •  Kör du igen med träning så igen?:) vad är din plan & dina mål? Är du och Johan tillsammans? Skoj!

-Jepp, jag har mer eller mindre kört regelbundet med träningen men nu har jag känt att jag vill lägga på en extra växel. Har börjat gå en timme varje morgon innnan frukost och sen försöker jag hinna med så många pass så möjligt därefter. Jag äter bra kost under veckorna och unnar mig lite på helgerna. Tråkigt nog är mitt svar där att bli nöjd, när man nu blir det. Men jag vill trivas med min kropp och må bra. Min plan är nu att fortsätta promenera på morgnarna för att förbränna samtidigt som jag styrketränar på gymet. Jag ska även slänga min våg lååångt för den gör mig knäpp. 

Ja,  nu är jag och Johan tillsammans, jätte kul!! ;D Tack!!! 

 

Min bikini kommer från CUBUS

 


Skön start

Jag och Johan tog en långrunda nu på morgonen. Sjukt skönt :)


Tusen tankar

"Jag är rädd att jag vaknar upp en morgon och du inte där"

Hej alla söta

Jag ska svara på alla kommentarer så fort jag sitter vid min dator, har inte glömt er ❤


Solrospanerad torsk med blomkålsmos

Igår gjorde jag ännu ett nyttigt recept. Dock är jag så svag för sås så jag försämrade det hela med sås. Men bortsett från det är detta super bra mat som är enkelt att tillaga och gott att äta!
Solrospanerad torsk med blomkålsmos
Och kokt sparris.

Såhär gör du mosen:
Börja med att skär upp färsk blomkål och lägg i det i en kastrull med vatten och salt. Låt koka tills den blir mjuk. Häll av vattnet, tillsätt lättmjölk, vitpeppar, smör och svartpeppar. Mixa till önskad konsistens. På slutet tillsatte jag även lite persilja.

Såhär gör du fisken:
Blanda citronskal från 2 citroner, 2dl solrosfrön, salt & 0,5dl persilja i en bunke. Sen har du ett ägg som du blandat upp i en separat skål.
Ta torskfilér (4st) doppa dem först i ägget & sedan i solrosblandingen. Stek dem sedan tills dem är klara.

Servera med kokt sparris!



MITT FINA ARMBAND

Ännu en av mina fina födelsedagspresenter! Detta fick jag av Denise. Love it!


SUGARSKULL T-SHIRT

Såhär ser jag ut idag i min nya sugarskull t-shirt från please.
Självklart finns den att köpas på Fröken Ethel. 😎


Morgonpromenad

Johans klocka ringde på 7 så det var lika bra för mig att samla på krafterna och gå ut och gå i samma veva som han begav sig till jobbet.
Blev en inte allt för lång runda i de otroligt varma vädret.
Men jag njöt av varje steg. Jag älskar ordagrant att starta dagen så. En Powerwalk i gott sällskap eller tiestos podcast pumpandes i öronen.


BEROENDE


BIKINILOVE

Denna bikinin väntas på att få användas. Hoppas det blir premiär för den på lördag när jag är ledig.


VÅGA FRÅGA

Såja, fritt fram för er att fråga på tills imorgonbitti! Go on :)

 

 

 


Choklad

Just nu hade jag kunnat döda för ett choklad, godis, kakor ... Ja allt som är sött som inte heter frukt haha!
Jag har total abstinens och jag måste klara mig förbi det!!!!


ARMBAND

Två av alla mina fina födelsedagspresenter. Älskar dessa armbanden.

 


CX & kondition

Imorse var jag på gymet för första gången på ett bra tag, blev lite kondition och sen cx.
Kände av min smärta i axeln och nacken ordentligt så det var kämpigt.
Men skönt att vara tillbaka. Ikväll blir det en Powerwalk!


Vitkålsspagetti & köttfärssås

Gårdagens kvällsmat blev "vitkålsspagetti" med köttfärssås.

Såhär gör du:
Ta vitkål och skär den i lagom "tjocka" strimlor. Lägg i den i en kastrull med vatten som täcker. Häll i en grönsaksbuljong & rikligt med salt. Låt koka i ca 10 minuter. Så att kålen blir mjuk, men ändå har en aning tuggmotstånd.

Köttfärssåsen gör du med valfria kryddor.
Om man vill vara lite nyttigare än mig skippar man parmesan, men det har ja lite svårt för haha!!


Fina Matilda

Hade en hel eftermiddag kväll med min älskade Matilda igår. Hon mötte upp mig efter mitt doktorbesök på Maria park.
Vi gick in på Linneaträdgården och kollade på alla fina saker. Tog oss hem till mig, satte oss på min balkong och åt jordgubbar och tog igen allt vi missat.
Sen bestämde vi oss för att ladda ner Eva & Adam, oh härliga minnen.
Lagade mat & fick även fint sällskap av Johan sen. Mysig kväll :)


Tisdagmorgon

Klockan ringde 8.00 och det var kämpigt att ta sig upp men det var bara att göra.
Vi klädde på oss och gav oss ut på en monster runda, i regnet!!!

Blev NÄSTAN 1mil. Det känns så skönt nu när det är gjort.
(Vi tappade lite i tid då vi stannade och handlade frukost på vägen utan att jag pausade runkeeper)

Avslutade med en frukost med lättyoggi, färska bär & ett glas citronvatten.


Ungsbakad fylld kyckling med rostad broccoli

Igår åt vi ungsbakad fylld kyckling, med rostad broccoli med örtsås.

Såhär gör du:
Ta kyckling, färsk eller fryst.
Snitta den och fyll den med önskat innehåll. Jag hade fetaost & färsk basilika. Sen kryddade jag den
Med franska örter, pepparmix & vitlök.
In i ugnen på 220• tills kycklingen är klar.

Ta en färsk broccoli, snitta den i små bitar. Lägg ut dem på en ungsform, häll rikligt med citron, olivolja & salt på. Rosta dem i ca 15 minuter i ungen. Dem ska nästan vara mörka för att få bästa smak. (Det blir otroligt gott och får en helt annan smak)

Såsen var jag lite lat med igår, men ett tips är att ta kesella, salladskrydda & franska örter och en skvätt vitvins vinäger.



Tvättbräda vs anslagstavla

En av mina fynd var denna gamla tvättbrädan. Den fick bli min anslagstavla. Jag är nöjd!


Dagens lunch

Färsk frukt, keso & kardemumma.


Bilder eller inte

Har lagt upp en del bilder i bloggen på senaste, är det något ni vill att jag ska fortsätta med? :)


Myshelg

Har varit en lugn helg. Bara myst, jobbat, druckit vin, ätit gott & varit ute och gått.

Började morgonen idag med att gå ut och gå vid 8. Nu står jag på jobbet och ska jobba hela dagen.

Bilder på/ mina nya vinglas & ostbricka/Brunch på helsing/ bananpannkaka jag gjorde till Johan/chokladfondue/ Johan på vår
Pw


RETRO

Här är lite av mina fina saker jag fick med mig hem ❤


Livet kan vända snabbt

När vi hade ca 6 mil kvar att köra efter 5 timmars bilfärd, var vi med om en bilolycka. En långtradare släppte inte ut oss på vägen efter att vi varit och tankat och skulle ut på motorvägen igen. Vi hamnade i diket och enligt alla hade vi bara haft en ren tur att vi stod på benen.
Dem sekunderna innan vi hamnade i diket hann hela livet komma runt mig. Det kan ta slut så snabbt och vända på några minuter. Denna gången hade vi tur & vi båda är inprincip oskadda. Förutom jag som fick en sträckning i nacken, men det är ingenting jämfört med hur det kunde slutat.
Vi hade änglavakt rakt igenom ❤

Var rädda om varandra & ta vara på varje dag. Man vet aldrig när det tar slut.


Fullpackade

Såhär ser bilen ut nu påväg hem från Örebro haha...


ÖREBRO

Har haft tre super mysiga dagar i Örebro. Träffat släkt och familj.
Sett Örebro, hälsat på farfar vid graven ❤ och varit och tömt huset på lången.
Gjorde en del fynd där så jag och farmor kommer knappt få plats i bilen nu när vi ska hem.

Har varit flitig att motionera när jag varit här uppe varje dag med både löpning och powerwalkar. Känns så skönt. Nu ska vi snart äta min favoriträtt (farmors koldolmar) innan vi sätter oss i bilen och kör hemåt.


Ny träningsjacka


Weekendbag & computerbag

Fick detta grymt snygga Marc Jacobs "fodral" / datorväska av min lillebror.
Och sedan införskaffat mig en weekendbag från burn. Älskar dem!!


Gucci love

Idag köpte jag ny parfym. Är super nöjd.


LOVE

Älskar denna låten


Dagens klädval


Powerwalk

Imorse började jag och Johan med en promenad. Vi gick i 1,15. Sjukt skön start på dagen.

Hade en kund på salongen innan jag började på ethel sen ska jag tillbaka på salongen igen.


Måndag

Kom till jobbet och möttes av en present från min söta chef.
Jobbade några timmar sen vidare till nästa jobb. Tog vara på solen med lunch och en lång powerwalk.

På kvällen fick jag två hungriga pågar hem till mig. Lagade Wook och hade en allmänt trevlig och lugn kväll.


Frukt

Älskar att ha frukt & grönt hemma. Dels är det gott & ser hemtrevligt ut.


PUSS

Dessa stod på bordet när jag kom hem i lördags. Så fina😘


FYLLA ÅR

Har blivit så ordentligt firad. Hade en så sjukt trevlig lördag som började med en dag på stan med mamma, sen lunch på Olssons med mamma & Johan.
Vid 5 började det trilla in lite folk hemma hos min pappa..sen körde vi en helkväll med grillning, lekar, skratt och fantastiskt umgänge. Det var den bästa kvällen på länge. Jag är omgiven av
Så fina människor. Somnade inte förens vid 06.. Då har det varit en bra kväll ;)

Igår var det kalas hela dagen, först var vi hos pappa & sen hos mamma..
var inte hemma förens vid 21.30 igår!

Har fått så mycket fint. Kommer lite bilder sen 😘


Storstädat

Vilken fredag, storstädat hela lägenheten .. Har till och med legat på knä och skurat golvet. När jag väl är klar hittar jag en lapp att dem ska måla mina fönster IMORGON en LÖRDAG klockan NIO!! Come on? Lönt att jag städa & moget att gå upp så tidigt.

Men men inte mycket att göra åt. Har varit ute och gått en runda och nu bäddat ner mig i sängen.
Nu ska jag försöka somna till polackerna som slagit läger utanför mig.
🔫


Fredag

Fick lite sällskap på jobbet av min älskade Matilda som är på hemmaplan igen. Nu känner jag mig hel.
Gjorde några ärenden efter jag slutade, gick in och sa hej till Johan på inom och nu har jag lagat äggröra. Wihoooo, fredagsmat ❤ ska städa lägenheten och lägga mig snart... Så rolig var jag
Idag.


Bad

Hur kan något som är så bra vara så dåligt..


☀☀☀

Igår efter jobbet stack jag och Johan och handla allt inför lördagens festligheter.. Efter 2 timmar på maxi var vi klara...
Sen stack vi hem, lagade kantarellmackor & sen en promenad till solarieöarna.
Kollade sen två filmer och somnade gott. ❤

Imorse var jag uppe tidigt & tog en powerwalk. Nu jobbar jag i 4 timmar till sen håller jag helg. Ser fram emot helgen.


🔫🔫🔫

you never get more than you deserve


VALBORG

Hade en lyckad Valborg. Med jobb, mat och vin på hampan. Vin hos Daniella & sedan krogrunda på stan.


Såhär såg jag ut:
(Daniella tyckte ja var ful i ansiktet så de fick inte vara med på bild)


Ett helvete

På måndag finns det INGEN återvändo. Det har blivit alldeles för mycket lyxliv den senaste tiden, med alldeles för mycket vin, god mat & allt annat därtill.

Efter helgen (eftersom det blir kalas hela helgen) så kör jag igång med sträng kost och hårdträning.
Här snackar jag låga kaloriintag... Sallad, kesella och keso kommer vara mina närmsta vänner eller ovänner dem kommande månaderna! Nu ska jag dra det till den yttersta gränsen.
På riktigt! Vill ni vara med? Ska jag dela med mig hur det går, vad jag äter osv?


NYA BRILLOR


ÄLSKADE NELLIE

Sov gott bästa Nellie. Sjukt att man kan ha en sådan kärlek till en annan varelse. Men hon var inte som någon annan.. Kommer alltid minnas dig ❤


Lovely

I helgen (torsdag-söndag) befann jag mig i storstaden. Hade trevliga dagar med massa kvalité. Goda middagar och härligt sällskap.


FILIPPA

Vaknade av att jag hade 8 sms från diverse fina människor som ville gratulera mig på namnsdagen. Inte dåligt?

Jag tycker om mitt namn & har alltid gjort. Dock uppskattades det inte av min omgivning när jag föddes. Då namnet inte varit så populärt tidigare vägra min farfar kalla mig för Filippa dem första måndagarna. Enligt honom var Filippa ett äpple och inte ett tilltalsnamn. Haha han var en extrem karaktär den där mannen, men tillslut började även han gilla mitt namn.
Namnet betydelse är "hästälskare eller hästvän" nja, det stämmer inte riktigt in på mig då jag aldrig gillat hästar haha!!!
Men annars är jag glad att mina föräldrar valde just Filippa!

Så grattis till mig & alla andra Filippa där ute 😘


RSS 2.0