back

heeey, nu sitter jag här redo för att sticka till jobb. igår var min första jobb-dag på lite mer än en månad. så underbart att komma tillbaka till rutiner. dessutom uppskattaar man allt mycket mer när man kommer tillbaka och har hunnit sakna allt. har verkligen fina kollegor. dock hinner det gå ett tag innan det är dags att jobba igen... hatar januari februari, det är så drygt med shoppingen då.

igår kväll var vi på glada änkan och käkade samt firade zsolis farmor & farfars 50års bröllopsdag, wow säger jag bara. evig kärlek existerar ;) riktigt god mat och trevligt sällskap.

från personalfesten i höstas! ;)


thailand, krabi - aonang.








































våra första dagar spenderade vi i aonang, vilket jag älskade. så genuint och mysigt. där var vi i 4 dagar innan vi åkte vidare till phuktet. från aonang åkte vi ut till olika öar, bland annat poda island, tup island, chicken island, phranang och raily. dessa dagarna var bland de bästa på hela resan, vi hade det så mysigt här. aonang överlag är rätt litet, men så mysigt. det är mycket billigare med tuktuk, massage och mycket annat här och det är perfekt utgångsläge om man vill ta sig ut till de olika öarna.


sunday

sitter nu slagen i soffan nyss hemkommen från bea och rikard. vi har kollat film och käkat tacos.
ska kolla klart en film till innan jag kryper ner i sängen.
jag är sjukt glad att jag hunnit med 5 träningspass denna veckan, och hoppas på att det kan bli ännu fler nu i veckan som kommer.

jag har fått en del frågor ( inte bara här på bloggen utan överlag ) hur det gått med min viktnedgång, träning och delmål. innan vi åkte gick det riktigt trögt och i flera månader stod det still, men i thailand och framför allt när jag blev sjuk så tappade jag ett antal kg. dock har jag gått upp 1 av dem, men jag håller det ändå vilket känns så himla bra. det gör mig så motiverad, och det kommer bli ännu lättare att nå mitt mål nu. känns så skönt att det äntligen släppte. så nu är det bara att köra på. nu i en månad framöver tänker jag bara köra kondition utan styrka just för att förbränna och inte bygga muskler.


parfym


Har köpt 3 nya parfymer. älskar dem alla tre. har dock haft bossen innan, men köpte fel denna gången. hade inte sunset sist, men det skiljer sig inte allt för mycket.

mitt lyckorus


shopping


shoppade lite på flygplatsen.
ögonskugga palett från mac.
bodylotion från biotherm
eight hour från elisabeth arden
mascara från lancóm doll eye

är hitills väldigt nöjd med allt. framför allt mascaran, bästa jag testat!


2011-2012

nytt år, nya möjligheter brukar man väl säga?
2011 var ett kämpigt år som öppnade många olika dörrar och slöt andra. jag är glad att få lägga det året bakom mig med ett stort kliv in i det nya. detta året känns redan som om det kommer bli så sjukt bra. och det kunde inte börjat bättre.
i thailand den 4/1 förlovade jag och zsoli oss, inget som var planerat sedan innan men är så otroligt lycklig att det blev så. jag vet att detta året har så sjukt mycket att erbjuda och det är dags för mig att välja rätt vägar.
allt förberedande inför den efterlängtade studenten med allt som inkluderar, balklänning, festplanering, studentresa, studentklänning och allt annat fixande. jag ska tävla inom frisör. jag har bestämt mig för att göra delprovet. coldplay i stockholm. och detta är bara en början och det finns ingen annan än jag själv som kan hindra mig till mina framgångar.

jag älskar redan 2012!


hey you

det var inte igår. . . och sedan jag skrev sist vilket var en evighet sedan så har det hänt så sjukt mycket.
jag hade en helt underbar så kallad jul innan vi åkte till thailand, har fått så sjukt mycket fint denna julen bland annat en cykel av mitt hjärta, jag har äntligen fått min efterlängtade helsvarta HPI mössa, massa pengar till resan och massa annat kul!

resan var helt fantastisk, perfekt på nästan alla sätt och vis. bortsätt från sjukdom.
tänkte skriva mer om thailand i ett seperat inlägg.

så nu är man hemma och börjar komma in i rutiner igen.. idag startade jag igång med träningen igen och det kändes jätte skönt.
jag har även påbörjat min sista termin i gymnasiet och det känns så fruktansvärt bra. nu är det knappt 5 månader kvar till studenten. så underbart!!!



RSS 2.0