Be yourself


Godmorgon

Sitter på salongen och avnjuter mitt morgonkaffe & min Landskrona Birka. Perfekt start på dagen. (Onyttigt men gott)
Har fullbokat hela dagen och direkt när jag slutar här tar jag mig ut till Håkanssons och jobbar sista timmarna där. Bra dag :)


.


Lång dag

Har varit en lång dag med mycket jobb, kul:)
Ikväll har jag hållit torsdagstraditonen med mat på utposten. Sen har jag varit på salongen och klippt. Flitigt va?

Nu ska jag försöka sova, en torsdag klockan 12 hör till ovanligheterna..
Godnatt gott folk.


UNDERBAR LÅT

 
 
lyssnar om och om igen

Lovely

Blev en så mysig kväll igår. Sen somnade jag gott i Elins sköna säng..

Idag blir de jobb för hela slanten på Håkanssons. Massa fina skor på rean. Kom in och kika :)


Såhär låg vi på varandra i soffan igår;


BÄSTA

Blev en omtumlande kväll med snabb vändning. Sitter och dricker vin, äter godis och snackar skit med mina finaste. Jag är så sjukt lyckligt lottad.


25:e

Igår blev det en sväng på Dallas. Träffade massa människor jag inte träffat på flera år annars. Dock var jag nykter så det blev inte en lång kväll för min del.

Idag har jag jobbat på Håkansson! Direkt efter jobb sprang jag in till Ikea för att köpa ett koskinn, enkel match trodde jag.... Eller hur för en som lider av beslutsångest? Haha. La fram tio olika på golvet, vände och vred och till slut hittade jag ett som passade. 40 minuter senare.. Wopsi.

Nu sitter jag hemma hos Elin, kollar rio och äter phun thai :)


Festfixare..

Är det nu man ska erkänna att man börjar ha riktig panik för att man inte vet vad man ska göra på nyår? Bah
Jag som är världens festfixare, har en snygg nyårsblåsa och vill börja det nya året på bästa sätt. Jag brukar alltid ha det planerat, haha.

Vilket i-landsproblem!


MAKE DIFFERENT

 
 
 
 

ÖGON

Jag har alltid fått beröm för min mina ögon, så idag tänkte jag att jag skulle försträka dem extra med min sminkning. Såhär blev det:
 
 

GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING

Hoppas ni hade en super mysig julafton. 
Jag har haft lyxen som vanligt att fira jul i två dagar i rad. Fått så mycket fint till hemmet. 
Nu är det bara drygt en vecka tills jag flyttar, ska bli kul att få inreda något på nytt. 
Imorgon blir det raka vägen ut till Ikea och göra av med presentkorten man precis samlat på sig.  Ska även springa runder i lite andra butiker och köpa på mig massa saker jag behöver innan det tar slut.
 
Ikväll blir det mat, mys & vin hos Lurken. Så längesedan jag träffade tjejerna. 
 
Imorgon börjar REAN vilket innebär JOBB.... älskar sånna dagar, då är det som mest fart på gala galna shoppare som har tålamod att ta sig ut till väla.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig jul, puss & kram till er
 
 
 

NYÅRSBLÅSAN

Började morgonen  med att beställa en klänning till nyår, nu hoppas vi att  NELLY.COM för en gångs skull skickar sakerna i tid och att det är rätt vara, dem brukar strula till det rätt ofta. Hoppas även att den är lika fin i verkligheten som på bild. 
Men det alldra viktigaste är, jag hoppas att jag överhuvudtaget hittar något att göra.. haha.
 
 

Godnatt 💕


.

Du får be en bön att tiden du behöver räcker till.


Lättnad

Det är precis som en stor sten lättat från mitt hjärta, en klump som ständigt legat i min mage har släppt. Jag har ingen aning om vad eller varför, men det känns så skönt. 
 
 Nu ska jag krypa ner och göra ett försök till att sova efter en mysig kväll som bestått av mat & vin på bara vara, samt solning med Johanna. Nu är det dags att jobba på brännan igen, jag har minsann aldrig varit såhär blek.. hemskt. Jag trivs inte blek helt enkelt. 
 
 
Godnatt fina
 
 

Morgonmys

Sitter i soffan och har precis ätit en skål pepparkaksfil & kollat två avsnitt av julkalendern. Så skön känsla när man inser att man början 10.45 istället för 10. För första gången kan jag sitta och mysa lite innan jag börjar.


LE

Jag och min älskad mamms!


Knappt modern ..

Wow, knappt fräck jag känner mig. Idag skaffade jag mig en izettle, så nu kan jag ta betalt vart jag vill när jag vill av mina kunder från mobilen.

Någon som har några erfarenheter? :)


JULBORD

Nu längtar jag efter julbord och mest av allt efter stiltonost & farmors köttbullar. Oh så gott.


Bra där

Jag vaknade 09.41 och var på salongen 9.54! Bra jobbat.
Nu sitter jag med en del kunder framför mig och känner att det kommer bli en bra dag.


10 snabba

Jag kan inte ta i tidningspapper. Jag älskar parmesanost. Jag är pryd. Jag rullar på vissa R. Jag sover med ögonbindel. Jag älskar att fotografera. Jag tror att allt löser sig. Jag klädde mig i killkläder när jag var liten. Jag är svag för mat. Jag är sämst på att vara själv.


ME & SANTA


Att springa i fatt sin egen rädsla

Något vi konversiella svenskar är extremt dåliga på är att möta våra rädlsor. Vi flyr ifrån dem och är för fega för att ta konflikter. Vi är ett extremt skyggt folkslag som vill alla väl samtidigt som man rår om sitt eget mer. Hur går det ihop? 
När vi lever i ett samhälle där kulturer blandas allt mer är det dags för oss svenskar att sluta vara så sjukt egoistiska och lära oss mer utav varandra. Vi måste sluta bry oss om oss själva mer än vad vi bryr oss om allt annat som sker runt omkring. Helsingborg är ett praktexempel där kullagatan är en catwalk, den ena snyggare än den andra. Till vilken nytta då? 14-15 åringar som sitter på espressohouse, röker och tror dem är sju år äldre samtidigt som dem pratar om hur de ska få tag på sprit till helgen och hur många de låg med helgen innan dess. Vart är detta påväg? 
Religion är något jag har svårt för, men samtidigt respekterar. Man ska respektera andras tro och folks sätt att se på saker och relatera det till att det är någons verklighet.
När jag var i Ungern förra somaren fick jag en helt annan verklighetsuppfattning. Det vi tycker är vardag hade varit nobellfesten för dem. Inte är vi ett dugg lyckligare för de, tvärt om. Människor som sliter som djur och kan få ut en månadslön vad du annars kan tjäna på en dag. Men de kämpar och lever ett liv vi inte tror finns. Så givmilda människor och så lyckliga människor med så mycket kärlek jag träffade de veckorna har jag knappt stött på under hela mitt liv. 
Vi är alldeles för slutna och bryr oss om vårt eget för mycket till vårt eget bästa. Vi dömer uteliggaren som sitter på gatan och tigger, slänger en kommentar "du kommer ändå köpa droger eller alkohol för dessa pengarna" och vågar inte agera. Gå och köp en korv till stackaren istället för att gnälla då. 
Vi uppskattar varandra för lite och vi är för rädda för att ta varandras hjälp. När jag ännu en gång relaterar till Ungern och ser vad dem tog vara på allt dem hade. De hjälper varandra. Vi måste bli mer öppna och sluta döma varandra. Varför vill man frivilligt såra människor? Göra andra människor illa och försöka komma åt deras inre? 
 
Jag har varit så fruktansvärt bra på alla dessa negativa punkter dem senaste månaderna. Provocerat människor jag inte ens känner och sett alla andra som hot. Till vilken anleding? Varför ska man försöka sätta sig på andra och tro sig mer än vad man är? 
Absolut ska man tro på sig själv och sträva högt. Men det innebär inte att man ska riva någon annan för då kommer man inte någonstans. Man kan inte ta sig högre genom att förstöra för någon annan utan enbart utav egna framgångar. Allt annat lyser igenom. 
Jag är så trött på allt hat, allt prat och alla fördomar. När man ser sig själv som sämst, måste man se vad man har omkring sig och faktiskt inse hur bra man egenligen är. Annars skulle du aldrig haft den omgivningen du har. 
Detta blev ett extrem långt inlägg utan egenligen någon sammankoppling. 
Men vi måste lära oss älska mer och ta vara på vad vi har, för en dag finns det inte där mer. 
 
 

JULKLAPPAR

Oh fick så mycket gjort idag. Är snart klar med alla mina julklappar till min fina familj. 
Älskar att ge bort saker. Bästa som finns att göra någon annan glad. 
 
 

Väla

Sitter på bussen på väg ut till Väla för att köpa julklappar med min fina Malin.
Har åkt på en ordentlig förkylning så det blev inte allt för mycket sömn inatt. Ser med andra ord ut som en överkörd kossa... Haha!

Igår blev det kräng och skitsnack hemma hos Konrad. Alltid lika trevligt. Vi ladda upp med lussebullar, dumlepepparkaka, skummtomtar & julmust.. SMALA. Men det är ju bara jul en gång om året :)

Hoppas ni får en fin dag mina kära och njut av varandra. Puss


Nya naglar


I'm me and it's all i can be

Har haft en fin helg med massa mys. Gårdagen var jag omringad av massa fina människor hemma hos mig. Vi drack lite vin och snackade nostalgi och annat skit. Blev en ganska tidig hemgång. Vilket var mer än tur. 
 
Idag har jag jobbat och när jag kom hem tog jag ett långt varmt bad. NJÖT av egentid för första gången på riktigt länge. Rensade tankarna och bestämde mig för att detta var sista dagen som jag lät andra förstöra. Man kan inte ständigt låta andra rasera det du stadigt byggt upp. Jag är alldeles för bra.
Jag är ingen bitter människa, tvärt om. Jag låter sällan andra förstöra mig. För mitt eget bästa och även för min omgivnings skull lägger jag allt bitter skit bakom mig. Jag är så trött på allt gnäll. Dags att göra saker för mig själv istället för andra. 
 
 
 

Spontanare

Det var torsdag igår, vilket blev utgång för vår del. Blev utposten & bikten. Älskar torsdagar. Idag är jag dock trött som få, kommer slockna snabbt ikväll.


FRAMSTEG

Livet kan verkligen vända snabbt, morgonen började super och jag känner att jag börjar få medvind. Även fast det bara är ett steg fram, så är det ändå en betydlig drivkraft.

Dagen har bestått av jobb, lunch med Konrad & avslutas med solning och mys med Johanna. What a day!!! :)


Kärlek i massor

Det var längesedan (förutom i söndags när vi åkte pulka) jag hade en så rolig kväll. Jag, Paula och Daniella har gjort julgodis, druckit vinglögg & ätit pepparkakor med ädelost. Så mycket kvalité och så många härliga skratt. Lägger mig med ett lyckorus som heter duga.
Jag är lyckligt lottad.


NASHI

Ett tips, det bästa schampot, balsamet och argan oljan kommer från Nashi. Det är så otroligt bra. Jag älskar det!
Just nu kan man köpa ett paket med allt i för endast 379:- passa på!



ROOTS

Kom och mys här hos oss på salongen i kylan. Här är så fint och julmysigt nu. Har även lediga tider fram till jul så passa på att boka:)


Saluhallen & Magasin 36

Wow, jag är helt förvånad vilken atmosfär saluhallen & magasin 36 hade. Vi åt lunch där och gick runt och kollade på all mysig inredning. Underbart ställe.


Tradition

Jag har lite kämpigt med de här att inte fira jul, eftersom jag älskar julen. Så kanske dags att sluta vara bitter och börja njuta av alla mysa intryck som
Julen har ett erbjuda.
Sitter nu på bussen ut mot Höganäs för att möta upp farmor för vår årliga tradition. Vi ska gå i butiker och leta julklappar, luncha & sen julbaka. Det brukar även bli massa annat mys & vi är världsbäst att göra allt vi inte borde göra och prata om allt annat än de vi borde prata om så vi glömmer hälften. Idag har vi skrivit en lista på allt vi måste fixa och prata om.

En liten poängterare i detta, som jag nämnt i tidigare inlägg så är farmor en av mina bästa vänner som jag pratat mest med. Ringde henne nyss och sa att jag ville att hon skulle göra en macka till mig och ta med eftersom jag inte hann äta.. När hon svarar i gengäld att hon redan hade gjort de, känner man varandra väl då? Oh min älskade farmor.


Världens finaste mamma

Jag har en stor förebild i mitt liv. En stor inspiration i min vardag som tar sig igenom det mesta. Hon lever för att jag, min bror och alla andra i min omgivning ska må bra. Jag älskar dig min finaste mamma


SMILE


Fina människor

Oh har världens finaste människor omkring mig, underbart.


.


Måndag

Jaha, så var det måndag igen. Tiden går undan, och det märks allt mer att julen närmar sig. 
Jag gick upp i snökaoset till Aktiverum i förmiddags och tog tag i mig själv. Bästa sättet att starta dagen på. 
Sitter helt utslagen i soffan och funderar på att ta tag i mitt liv, gå och jobba några timmar eller helt enkelt bara sitta här och inte göra något. Kan också vara riktigt skönt. 
 
Ikväll blir det lägenhetsvisning. 
 
 
 

ME

Såhär såg jag ut i helgen när vi firade Pauli. Helsvart får man vara på vintern. .

Fin helg

Så härlig helg. 
igår ställde Paula till med kalas eftersom hon fyllt år i veckan, blev bjudna på god mat, vin och härligt sällskap. Hade inte riktigt partyhumöret igår, så jag gick faktiskt hem vid tolv. SÅ skönt imorse. Dagen har jag spenderat på ikea, med Elin i hennes fina fina lägenhet, middag på big buddah med Johanna som sedan avslutades med pulka åkning(???) jag har inte åkt pulka sedan jag var ordagrant 11-12 år? 
 
Nu sitter jag och brossan, kränger chips & ska kolla julkalendern eller film. Vilken dag med barnasinnet fastbitet? 
 
 
 
Puss på er godningar

Bra kväll

Har haft en fantastisk trevlig kväll med massa trevliga människor. Nu blir det godnatt 💗


Minds

Hur kan man ens tänka på någon man inte ens känner? Bahh livet är bra orättvist!


Shoes

Jag har en viss förkärlek för skor, det senaste halvåret har jag köpt 23 par. (Sccch) farligt att jobba med skor dessutom. Här är mina senaste älsklingar. En kombo av nytta och nöje.


Nitar

Me löwe!!

(Läpparna är ej på allvar)


Lunch med bästisar

Har precis varit och lunchat med mina fina. Tack för ni är bäst & ger all kärlek. Ni lyssnar och ger dem bästa råden, i love you my dears! På lördag smäller det.


Tattoo

Yes, då var de gjort. Min första tatuering.
Den är placerad på insidan av vaden och gjord hos Micke på guld. Jag är super nöjd.


Säger godnatt

Nu ska jag krypa ner..
För min del blev det ingen julskyltning. Jag sätter även punkt för denna julen här, sorgligt nog. Jag kan faktiskt inte låta bli att njuta av varje julanda jag intar.. Men i år får det vara så här så länge inga underverk och förändringar sker.
Kul tjej va? Jag är Grinchen i år!


MIN FINASTE VÄN

Det finns inga ord hur mycket jag kommer och sakna Matilda som nu har begett sig till val d'isere för att vara där ett halvår(?!?)
Hon har blivit en av min stora del i min vardag, mitt leende i mitt liv och bland de finaste vänner jag haft. Hur ska jag klara mig min älskade vän??!



Bakis som rutin

Igår var vi som sagt ute och käkade, alltid trevligt med plockmat. Man sitter ner längre utan stress. Delade en två flaskor vin under kvällen. Efter maten blev det soffan, sjukt skönt! Somnade vid 23, hör och häpna. En lördag? Man har ju vants sig vid att vara bakis på söndagar. Men det var riktigt skönt att vakna imorse utan skallebank & illamående. Fler sånna lördagar på ingång tack!


Första advent

Ligger i soffan med täcket, har tänt första ljuset, snön ligger & julkalendern har precis slutat.
Ja, jag kan ju inte påstå att jag inte kommer i stämning. December månad är så mysigt, men man ska vara två för att kunna ta ut alla mysfaktorer. Oh..


Säger godnatt

Har haft en mysig kväll på Maria tapas i bästa sällskapet. Nu säger jag godnatt med en mongobild.


RSS 2.0