300410

HEJ PÅ ER!
idag är allt på topp, ikväll ska jag firas med alla mina nära och kära :) underbart.
ska även inviga denna underbara vår .. med ett skyfall? haha. jaja, jag är inte bitter för de.
ska till skolan nu, sen ner till stan och fixa lite sen dirket hem och förbereda?


vart är vädert vi hade förra året på valborg?

idag:

sitter hemma hos zollan nu, så klart är han på jobb.. som alltid känns de som, haha!
ska ner i stan nu och möta kimsie. fixa och dona lite till ..
ikväll ska vi ha födelsedagsmiddag för zsoli i hans lägenhet :) oh jag längtar såå till vi flyttar.
oh, han är så bra.

nuu ska jag sticka, see yaa!


280410


idag fyller zsoli år :) grattis älskling, du är bäst. ♥


270410

heej på er!
har fullt på, så är så dålig på att skriva.. har knappt varit hemma, eller rättare sagt jag har inte varit hemma på tre veckor typ. massa nytt som händer :)
imorgon fyller min älskling år :) på fredag ska jag ha födelsedagsmiddag/fest för nästa onsdag fyller jag år!
om ca en månad flyttar jag och zsoli in i mammas nuvarande lägenhet! det känns såå braa, fast de är mycket som ska fixas och donas med.

nu snart ska jag in till staan och luncha med fabbe & kimsie.
sen praktik .. har lite klippningar :)
ikväll ska jag och z till väla.

love life!


210410

hola!
sitter i skolan och dör typ... ORKAR ingenting just nu!

igår lunchade jag med paula sen hade jag praktik.. fullt upp hela dagen, sammanlagt under dagen klippte Niklas, Carro, Ella, Zsoli och Olof :) riktigt rolig dag.
åkte hem till z. sen .. blev en lugn kväll. idag ska jag till farmor, vi ska iväg och kolla glas osv :)
innan dess ska jag pappa och Lana luncha! Imorgon är det modevisning igen.. & på fredag ska jag träffa Paula & Nella. Lördag-söndag jobb!

igår 20/4 - fyra årsedan! :( saknar dig farfar! 



Amor fati


ooooohhh!!

sitter i datorsalen,så är det någon från någon annan klass som sitter och spelar låten FIREFLIES som Evelina fått mig att hata.. och hör man den en gång så är de kört, då är den som fastklistrad i hjärnan.. det hjälper inte ens att jag har ipoden på högstavolym, den j*vla låten tränger igenom STEN!


dagensilandsproblem kanske?
borde nog börja med det igen...


150410

det var ett tagsedan va?
i lördags stannade jag hemma, fast det blev dock inte så lugnt.. pappa och dom hade grillning som jag och zsoli var med på. vid två tiden stack vi in till cardinal. jag blev LAGOM rund om fötterna.. vilket inte var så uppskattat.
pigg som få vaknade jag upp och mådde hur bra som helst, gick och jobbade :) har förstått att folk fått lite fel uppfattning både angående mitt jobb och min utbildning. . jag läser till frisör på petri och har inte hoppat av. har fått ett jobb på ett café-resturrang som heter linneaträdgården gå in och kolla :) super mysigt och riktigt go mat.
Kimsie har också börjat där :D

Resternade vecka har jag tillbringat med min sjuka pojkvän.. vi har ätit massa god mat, varit ute och gått vid sjökrona-eskilsminne. var i pålsjöskog med frida & simon. och igår gick vi från råå-rydebäck :) visade honom vårt gamla hus och massa annan nostalgi.. känner dock inte igen mig där längre. allt är ombyggt och ser inte alls ut som när vi var bosatta i rydebäck.

-imorgon ska jag jobba kväll :)
-på lördag ska jag vara jätte ledig och ta de lugnt.. på kvällen blir det middag:)
-söndag blir det jobb :)

jag har världen finaste pojkvän :)♥   -bara så ni vet!
och efter allt vet jag vilka mina riktiga vänner är, tack för er.

var bara den bilden jag hade på skoldatorn.. haha ! 


090410

FREDAAAG, love it!
sitter och skriver en novell.. men har total torka i huet.
mina dagsplaner är typ att sova till imorgon.. vilket liv va? orkar typ inte något mer .. haha! helt slut.
imorgon ska jag jobba 13-17 och på kvällen vet jag inte om jag ska ha middag med tjejerna eller om jag stannar hemma. knappt bitter jag låter? men de är jag inte.. känner bara inte för att ha några direkta planer.
måste plugga en massa i helgen.. de som jag är SÅ bra på.

nu ska jaf skriva vidare.. skriver kanske ett lite mer givande och gladare inlägg sen? haha :)
puss på er


saknar alex, så de får bli en bild på oss :)


080410

idag är jag happy, trots att jag ser ut som en nertrampad åsna pga min allergi..
morgonen började hemma hos zsoli, dock utan honom eftersom han sticker till jobb vid 6 på morgonen  buhu, tog bussen tilll skolan och trixade lite och nu är jag hemma hos mamma. glad överraskning när jag öppnade mina deklarationspapper, trodde aldrig att jag skulle få något tillbaka eftersom jag fick bli återbetalningsskyldig 320:- sist, men så blev ikke fallet denna gången OCH det gillas. lyckades även tigga till mig ett visakort igår på banken.. fick hota med att byta bank! haha
en annan glad nyhet är att de ser ut som att jag får en del timmar på jobb :)

idag blir nog ingen vidare händelserik dag. . måste sola, för min hy ser förj*vlig ut!!!! vilket jag verkligen inte är van vid.. sen blir det middag hemma hos farmor ikväll :)

puss på er


ge mig sommar nuuuuuu.


080410

helo sunshine.
oh jag älskar verkligen solen.. har haft en gottedag :) var först med min bror i skolan på förmiddagen. vilken nostalgikänsla man fick av att sitta i gamla mattesalen med samma mattelärare igen. saknar mangetiderna faktiskt. efter de stack jag ner till stan och lunchade med kim och carro i solen. sen har jag och kim gått i stan heeeelaaaa dagen. testat alla jeans som finns känns de som, utan något vidare resultat.
och nu har min kära pojkvän lagat mat som vi precis ätit.. :)

ikväll blir det bara mys och imorgon middag hos farmor :)
nuuu ska jag gå ... see yaa! ♥

060310

hooola!
trots att jag började 2 idag gick jag upp i tid. stack upp på frisörgrossiten och fixade lite ärenden, följde med pappa och handlade.. sen stack jag och lunchade med sophia på swea, super gott :) härligt att träffa den lilla solstrålen. stressade bort till praktiken, där jag verkligen inte gjort något vettigt alls idag.. maria formade mina ögonbryn, det är inprincip vad jag gjort. sen shoppade jag en väska.. och fixade mina naglar igen.
händelserik dag vavavava?

funderar på att ta en låång powerwalk ikväll eller något..
nu ska jag äta, seee yaa!


050210

glad påsk  :)
har haft en riktigt härlig långhelg. . i fredags blev det bara hemmamys. i lördags var jag och zsoli i malmö. riktigt mysig dag, och kanon väder. köpte ett par jeansshorts, en tunika och en t-shirt aktig sak? vi åt lunch på en uteservering på lillatorg. på kväällen kom kimsie hit, vi käkade hos jonas sen åkte vi hem till mig igen och drack lite vin innan det var dax för mig att jobba. timmarna blev inte så långa, fick sällskap nästintill hela kvällen.  blev en runda till tempel och cardinal innan hemfärden.

känns som att de kommer bli en kort vecka :) lediga idag, praktik imrogon sen är de bara 3 dagar i skolan sen är de helg igen. på lördag har jag bjudit hem tjejerna på middag. får se hur de blir med det :)

nu ska jag hoppa in i duschen. 
kiss ♥


010410

april april din dumma sill...
nej, hittills har jag inte blivit lurad. zsoli försökte, men de blev mindre lyckat. . haha!
jag har dock två pågående skämt, och ett avklarat! haha :)

i måndags blev det träning :) sen stack jag och passade Lage och Folke. Dagen därpå gick jag upp i tid för att gå och jobba på Linneaträdgården. Efter de kom Danne och Zsoli, skulle klippa Danne! Sen kom Jonas för att han skulle bli klippt. Lite senare körde pappa mig till zsoli.. även igår fick jag gå upp i tid för att ta bussen till jobb.  Dagen flöt på, mycket att göra. Efter de stack jag och chrille upp till maxi och STORHANDLADE till linneaträdgården.. kändes som att hela skånesbefolkning var på maxi igår. Zsoli kom och hämtade mig för en tripp till stan innan dom stängde, skulle göra de jag avskyr mest.. TESTA JEANS, det gick precis som de brukar.
Sen ville mammma ha med oss upp och kolla lägenheten  så vi stack upp om och kollade, dom har kommit igång med det mesta :) börjar närma sig flytt nu! Vi stack till Antonios och käkade, och sen lite andra småsaker.. kändes som vi hann med en heldel. Mysig kväll :) 

Imorgon blir det jobb och på lördag ska vi ta en tripp till Malmö :)
Nej, nu ska jag ta och göra ve mig... hörs!

pusspuss på er

RSS 2.0