Brunch

Dagen började med en mysig Brunch hos Matilda.
Där var allt man kunde tänka sig. Gott.


Man kan inget annat än att älska Max


I löw shoes

Mina nya skor, självklart inköpta på Scorett. Älskar färgen!


Destiny

Jag tror på ödet. Att allt har en mening. Att man träffar människor vid precis rätt tillfället, eller helt fel. 
Jag tror att det finns en anleding till varför saker händer, men jag letar inte efter bevisen, dem uppenbarar sig tids nog. Det finns ingen tillfällighet, det finns en mening. Du kan inte tvinga dig på kärleken, den kommer. Precis som du inte kan skjuta bort den, den finns där - för att det är meningen, av någon mening. Du kan inte välja vänner, dem är självklara. Precis som du inte kan välja bort dem, det skulle du aldrig behöva om det var en vän. 
Allting kanske inte är en ren självklarhet, men det blir sjävklart. 
 
 
 

kväällning

Efter maten klädde jaag på mig träningskläderna och gick ut en lång runda. Sjukt skönt, tiestos podcast i öronen.
Sen jag kom hem har jag bara legat på soffan och kollat pretty little liars. (JA jag vet jag är sen med den serien, men sjuuukt bra är det ju) Är lite mörkrädd här hemma nu när jag kollar på den, haha. 
 
För övrigt, när jag var ute och gick satt där tre välklädda killar på en bänk. . Det luktade långa vägar att det var något betydligt "roligare" i ciggen än bara nikotin. Det fick mig att inse hur synd det är om människor som tar droger (på heltid/deltid). Tänk att man känner att man måste tillföra med något extra ständigt för att tycka livet är lite roligare. Javisst, vi flesta dricker alkohol men räcker inte de? 
Jag måste vara extremt lyckligt lottad som blir hög på livet genom att uppskatta min omgiving. Men vem är jag att tala? 

Mangosallad med fläskfilé

Jag gjorde precis en sjukt god sallad.
Jag tog mango, sockerärtor, salladsost, morot, blandsallad, solrosfrön och avocado.

Fläskfilén stekte jag upp hel med chilli, svartpeppar & salt.

Såsen gjorde jag av kesella & tacokrydda.



Checkar ut från verkligheten

Orkar inte med detta mer. Orkar inte ta skit jag absolut inte förtjänar. Sjukt att det ska behöva gå såhär långt med någon som står en så nära.. Men är ändå så långt bort för att få mig att
Förstå hur man kan utsätta någon för detta. Och mig av alla? Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är dags för förändring och börja tänka på mig själv istället för alla andra i förstahand med gott samvete. Inte likt mig att skriva något så dramatiskt här i bloggen.. Men
Ibland behöver man skriva av sig när
Det inte når fram någon annanstans.


Bildbomb

Lite bilder från helgen & dagarna som gått


Lucky

Haft en underbar helg. I Mysigt sällskap och härliga människors omgivning.

Veckan har hittills bestått av jobb och myskväll med mamma. Igår firade vi självklart våffeldagen.

Har hunnit avverka en mysig lunch med Matilda och en kaffe i solen. Underbart med lite vårkänslor. 💗

Står på jobb och väntar på att klockan ska bli stängning.


Älskade torsdag

Hade en helt underbar dag, jobbet flöt på. Denise kom till jobbet, vi stängde,
Åt mat, drack gott och gjorde ve oss.
Gick till helsing, hade en trevlig kväll. Blev en liten runda på stan sen kom
Jag kom hem till världens bästa sovis var hos mig, Matilda! Längesen vi hade sleepover, mysigt att vakna upp imorse. Jag är

Sämst på att sova själv, haha.
Nu ska jag ut och ta vara på det fina vädret sen blir det jobb.


FRÖKEN ETHEL

Vi har så mysigt i butiken, här är massa
Fina vårnyheter. Kom in och kolla ❤


Kasserat mög

Nu fick jag nyss ett ryck och slängde allt som är onyttigt i mitt skafferi. ( efter ha krängt godis från hemmakväll som jag för övrigt slängde) nu är det verkligen dags!!!!
Inget mer skräp & bara bättre mat som gäller!!


BÄSTA OMGIVNINGEN

Oh har haft sådan kvalité i min omgivning idag. Min fina vän Malin kom till mitt jobb med en kaffe och sedan höll mig lite sällskap.
Kvällen har jag spenderat med min älskade matte, lagat god lax och pratat minnen. Insåg hur nära ni står mig och hur mycket ni betyder för mig, finns absolut inte finare vänner än mina.
Är så lyckligt lottad.


Naglar

Är äntligen tillbaka till jordens bästa nagelteknolog Johanna. Gjorde mina naglar och det går inte en gång då jag inte är nöjd. Har testat många olika men finns ingen som henne.

Idag gjorde jag så grymma svartmatta, sjukt svårt att få på bild, men skit coola i verkligheten. Inte riktigt "jag" men jag vänjer mig. Tack igen finaste Johanna.


SNYGGA SKOR

Igår kom dessa skorna till butiken. Sjukt snygga.

1299:-


PUSS

Vaknade på bästa sätt med favoriten. Klädde på mig och gick på en liten kort powerwalk, får panik att jag inte hinner träna så något får man ju göra.. Dock inte så roligt väder!
Idag blir det en heldag på Ethel :)

Såhär ser jag ut idag:


STORM

Sov hos mamma inatt, hatar blåst och avstår helst från att sova själv då. Haha. Så kvällen/natten spenderades med min lillebror och kollade vampire diaries.

Idag har jag jobbat heldag på Fröken Ethel och ska gå direkt till salongen och jobba några timmar där..
Vill garanterat hålla mig inomhus resterande av kvällen.


VÄRLDENS BÄSTA NICKE

Igår fyllde världens bästa extra pappa år. Det firades med grillad fläskfilé (Niklas stod ute i stormen och grillade, haha) och massa annat gott. Hela familjen samlad. Kändes lite som "tomten är far till alla barnen" haha.
Grattis igen bästa, är så glad att ha dig i mitt liv ❤


Älskade lillebror


Go fredag

Igår hade jag fullt på salongen. Fantastiskt roligt. Det var en sån dag igår då jag kände att frisör är något jag alltid vill jobba som.
Efter min sista kund gick jag till inom och mötte upp Johan & com. Satt där ett par timmar och gick sedan vidare till edel wiess för lite mat & musik. En helt fantastiskt trevlig kväll med goa människor.

Idag skulle jag jobbat men blev sjuk inatt... Har värk i hela kroppen och min mage är katastrof. Har så ont så jag ligger i fosterställning. Ynklig, ha?
Så för min del lär detta bli min placering för resten av helgen.


True


vurpa

Jaha, då började jag denna morgonen med årets officiella vurpa! Har så ont i min handled då jag landade på den.. Ja, dem som körde i hälsobacken fick väl sig en bra start på dagen...
Idag jobbar jag 10-21! Lovely!


LIVSNJUTARE

Jag är en livsnjutare, men kräver små kvalitér. 
En långfrukost på söndagsmorgonen. Ett glas vin på en uteservering mitt i veckan. Lägg upp fint på tallriken trots att det är vardagsmat. Ta kaffen takeaway och sätta sig på något främmande ställe istället för på fiket. Vardagslyx. Bar istället för klubb. Långpromenad när solen skiner. Shoppa när det behövs som minst. Gå ut och äta. En dag i en annan stad, eller varför inte en helg. Resor. Frukost på balkongen. Spontanitet.  Tända ljus. 3-rätters hemma. Goda vänners sällskap. Sammanhållning. Sällskapspel. Lunch på stan. Brunch på stan. Afterwork. Sommar konsert på sofiero. Picknick. Musik. Pussar i nacken. Familj. Uppmuntring. Köpa presenter. Överraska. Ge bort. Grilla. Nattbada. Ostbricka. Chokladfondue.   
 
Jag älskar alla små extra saker som kan piffa till vardagen och det krävs så lite. 
Det är precis sånt här som förlänger mitt liv & gör det så mycket bättre.
Jag är garanterat en livsnjutare, dock skulle jag behöva några nollor extra på kontot för att leva som jag vill på heltid. Däremot hade man kanske inte uppskattat det lika mycket då. Oxe som jag är ligger många av mina kvalitér i mat. 

SYNDAR

 
med två män i sängen. godnatt! 

In this bright future you can't forget your past

(Detta inlägget är inte direkt baserat på hur jag känner eller upplever något just nu utan allmäna tankar)
 
Inatt när jag låg och kollade min serie, fastnade jag för en scen och har inte kunnat släppa det sedan dess. Det var så sant.
Vi är för bra på att bli nutiden påverkad av dåtiden. Har man haft en relation som inte gått som den borde vänder man det emot nästa person som kommer in ens liv. Man bygger upp någon slags verklighet att ingen ska få förstöra dig igen, ingen ska få ta sig igenom din mur, ingen ska få röra vid dina innersta känsliga sidor igen, nej egentligen ska ingen få komma dig nära alls igen. Du blir iskall, men ändå så känslig. 
Livet är menat att delas. Men tyvärr är det inte den enklaste uppgiften att hitta vem du ska dela det med. Man kanske behöver dra några nitlotter för att hitta vinsten. 
Men den stora frågan, varför låter man någon annan sota för vad  t.ex ditt ex utsatt dig för. Om du träffar någon ny, är det en ny relation med en ny människa och nya möjligheter. Varför då dra med dem gamla? - Det gick ju ändå inget vidare. Jag menar inte att man inte ska få vara varsam, men däremot inte långsint. Framförallt inte emot en person som inte förtjänar det. Se det förra förhållandet som en lärdom, istället för en förlust. Glöm inte att du inte kan ha samma förhållande två gånger. Om du ska låta det gamla påverka det nya kan du gå miste om din vinst. 
 
 
 
 
 

Matkoma

Jag har precis lagt mig i sängen, sjukt mätt. Kan inte röra mig. Lagade kyckling rödcurry med nudlar.. Gott! Men aldrig kul att äta själv. Haha


Detta va tider


Detta va tider


Snow

Jag vaknade och läste ett antal statusuppdateringar på Facebook om vad de var för väder utanför ...Katastrof. Jag vill inte ha mer snö nu.
Jobbar heldag på Fröken Ethel idag, staden är lika katastrofal som vädret!

Efter tabatan igår blev det en myskväll med Daniella igår. Satt och pratade om livets stora gåtor (män), var allmänt djupa och kloka. Haha..




Salongen

Idag jobbar jag på salongen hela dagen. Om några timmar kommer det ett gäng damer som ska bli stylade för en visning.
Har precis avverkat en underbar lunch i solen tillsammans med min pappa.

Ikväll blir det tabata!!!! Är redan super taggad.

(Idag har jag arbetskläder haha)


Learn to love again


Tröttnar aldrig


Hello sunshine

Solen skiner, men skenet bedrar... -9 när jag gick till jobbet idag. Nu är vi trötta på kylan.
Bodypumpen gick sådär, jag var ju där och presterade men la nog den mesta energin på tabatan i lördags. Stack hem, städade, kollade hart of dixie, lagade kycklingfajitas & kollade på filmen savages... Var helt slut så det gick sådär med filmtittandet.

Idag jobbar jag på ethel till kl 14.00.


i'll lead you home

god förmiddag mina kära
ligger i sängen och ska ta mig upp och äta lite frukost snart. ska även ladda upp för bodypumpen. 
sen ska jag städa i min garderob, laga en god middag och köpa godis från hemmakväll. 
låter helt klart som en lovande söndag för min del. haha
 
 
 
 

Natti

Har varit ledig hela dagen. Blev tabata med Jojo i förmiddags, lunch på brutale med Jojo och Josse, Väla med Josse & sedan solning. Perfekt ledig dag.
Mötte sedan upp min fina kollega på helsing för mat :) blev en nykter runda på stan sedan... Lite får man offra för dem fina. Har legat hemma i lägenheten i någon timme och försökt varva ner till hart of dixie och en sniffning av mitt täcke. 😘

Imorgon blir det body pump, mitt 5:e pass för denna veckan. Känns så sjukt skönt.
Rätt matvanor, mindre alkoholintag & mindre skräp. Wihooo allt är ju relativt.


PREMIÄR

Igår för första gången smakade jag sushi, har varit väldigt skeptiskt då jag inte gillat fisk innan. Men jag är inte den som är den, utan smakade. Och tro det eller ej tyckte jag om de.

Så igår blev det sushi, vin och fint sällskap. Mitt i film tittandet våldgästade mamma & Nicke, vilket gjorde kvällen mer spontan som mitt liv i vanlig ordning. En kort summering, en väldigt trevlig kväll.

Vaknade upp imorse och ville verkligen inte gå upp. Men väl på salongen fick man energin, hade många favoritkunder idag. Blev en lunch på Brooklyn & vidare jobb på ethel och även där energin bara fylldes på. Jag älskar mitt liv, mina jobb & min omgivning just nu. Helt underbart.

 


NY DEAL MED MIG SJÄLV

Körkort till sommaren.
Jag måste bli klar med det nu. Eftersom det har gått sådär med mina 4 handledare av olika anledningar är jag nu på jakt efter en bra Körskola med bra körskolelärare. Är inte nöjd med karleriks.. Så tips tack :)
Till sommaren SKA jag köra min bil.


Älska såra glömma förlåta

Vi är alldeles för dåliga på att förlåta varandra. Vi sårar, men är för stolta för att glömma. Livet är för kort att hålla människor man älskar på avstånd.
Vad vi vet, lever vi bara en gång. Lev då livet med människorna som gjort dig bäst, och lär dig förlåta deras misstag. Gå inte miste om människor som ger dig lycka och energi, dem är värdefulla.
Lägg inte för mycket tankar när kärleken kanske står precis framför dig.


SUMMERBURST BOKAT

Wihoooo, då var summerburst bokat. I år blir det Göteborg som får leverera.
Än så länge Jag, Malin & Daniella. Det kan inte bli annat än perfekt.


Det finaste jag vet.


Bad day

Igår svek tyvärr mitt strålande humör som har hållit i sig så länge nu. Hade en sur och deppig dag, men man kan väl inte alltid vara på topp. Tur jag inprincip isolerade mig hemma när jag kom hem. Gick ut och powerwalka (som skulle varit en löprunda men energin sprack) och kröp sedan ner tillsammans med ett avsnitt av hart of dixie, så sjukt mysig serie.
Knappt bittert inlägg? Haha

Står nu på jobbet och ska jobba heldag i butiken. Känns rätt så dött på stan idag, så jag hoppas ni kikar in, hälsar på och spanar in alla fina vårnyheter.


CULTURE

Är helt kär i denna otroligt fina koftan från Culture. Finns även i grått. Lär bli en favorit.
Finns på Fröken Ethel för 699:-


Workwork

Vaknade upp efter ha sovit i 10 timmar, det var verkligen inte igår jag gjorde de. Åt en stadig frukost (lyx frukost) gjorde ordning mellanmål (som jag så klart glömde i hallen när jag väl har varit duktig) tog en promenad till Fröken Ethel, det var min första öppning själv idag.
Jobbar här till 16 sen blir det salongen efter det. Perfekt att jobben ligger med drygt 100 meters avstånd. :)

Jag är beroende av den nya funlight, den är helt underbar!!


Köttat

Var på gymmet och köttade i två timmar!!! Johanna kunde inte men som tur var var Milly också där och skulle köra ben, rumpa och mage. Blev ett långt och intensivt pass, sjukt skönt.
Nu är jag hemma har lagat pastapesto, tagit en lång varm dusch och pratat långsamtal med min särbo (danni det är din nya titel).
Ligger nu och överväger att äta ett Marabou black...... Men nej.

Såhär myser jag solo;


Organic M.A.K.E

Vi har fått in en jätte trevlig serie på salongen med både smink och ansiktsprodukter.
Det är mineralsmink som ger super fina resultat. Ansiktsrengöring, bodylotion, face lotion, facecream, facescrub & all over balm.
Super bra priser och spännande dofter.
Sminket ligger från 119:-
Kom in och testa vet ja :)


Collecting sunlights

Man kan ju inte låta bli att stråla av glädje när detta vädret ligger på. En aning påverkad av koffein också då morgonen erbjudit två stora koppar kaffe och en redbull.
Är på salongen och inväntar nästa kund. Sen blir det lunch med min fina Malin.
Ikväll blir det kötta ben, rumpa och mage på gymmet med Jojo! What a day.


Lite mer shopping

 

 


Storhandlat

Vuxenpoäng igen. 3:e gången jag storhandlade nu, och 3:e månaden jag bor här alltså har jag gjort det en gång i månaden och inprincip klarat mig på de. Lite plus i kanten på mig själv ;)

Så nu har jag fullt i kyl och frys.
Älskar den känslan.


Fröken Ethel

Mitt nya jobb är på Fröken Ethel.
Det har precis öppnat en ny butik på kullagatan, så numera finns det två. Det är så kul och jag älskar det redan. Här är lite bilder från den nya butiken.


fina måndag

Kan verkligen påstå att jag vaknade på bästa sätt, vaknade klockan sex av att solen sken in i rummet & kände ett lyckorus genom hela kroppen. Kände mer än någonsin att jag måste ta vara på vad jag har nära. 
Var faktiskt längesedan jag kände det ruset.. svårt att förklara. Något hög på min omgiving kanske.. får inte nog. 
 
Tog en promenad i det fina vädert ner till mitt nya jobb. 
Slutade vid 14 och mötte då upp Johanna för en välbehövlig fika/lunch.. märktes att det var alldeles för längesedan vi pratade. Mysigt. 
Blev sen ett två timmars gympass med lillebror som avslutades med tacos & skitsnack. Älskade lillebror. 
Nu ska jag ut och springa och sen krypa ner med min bok. Överskottsegenergi kanske? (LYCKORUSET)
 
 
(Bästa bilden som finns på mig och calle, syskonkärlek när den är som bäst.. jag nyper calle i midjan haha)

Bildbomb

 


La helg

Fredagen började bra med intensiva timmar på salongen. Hann med att få lite färg på min råttiga utväxt. Mötte upp min pappa för att äta och dricka något på helsing. Kvällen gick totalt utför och med facit i hand kan jag konstatera att jag tål absolut inte skumpa i för mycket mängder..haha. Hade iaf en jätte rolig kväll med fina Ebba & pappa. Lördagen blev det jobb på Scorett och avslutades lugnt med mysigt sällskap.
Även idag jobbar jag på Scorett och väntar spänt på att jag ska sluta. Då ska jag möta upp min finaste vän på knutpunkten.


RSS 2.0