Jobba jobba jobba

Igår blev de salongen till kl 6? Sen jobb på Linnea 20-24 och nu jobb på scorett till 18.15. En go förkylning på de gör de så mycket bättre!!


MELLANMÅL ELLER FREDAGSMYS

ett gott och nyttigt fredagsmystips eller mellanmål som jag skulle vilja rekomendera är, grönsaksdippa.

ni behöver:
morötter
gurka
röd paprika
kesella
italiensk salladskrydda
vitlökskrydda

gör så här:
skär grönsakerna i stavar ( det går ju självklart att variera och välja sina favoriter, men här är mina )
sen blandar ni en burk med kesella med kryddorna, smaka av tills det faller er i smaken.

super enkelt, och jätte nyttigt. ett bra mellanmål mitt på dagen, men lika gott som fredagsmys.
dessutom är det så mycket bättre än olw's färdigblandade dipp tillsammans med gräddfil.
här sparar ni både kalorier och får en god smakupplevelse ;)


NY DESIGNE

vad tycks?? super nöjd är jag iaf, fortfarande lite små saker som ska fixas men det är så bra och så mycket bättre än innan. det är inte jag som har gjort de, så jag tar inte åt mig någon ära alls. det är denna tjejen här som har varit snäll och fixat. tack denise. :)

Så här snygg...

Såhär snygg är jag när jag har ricinolja i håret. Det är andra gången denna veckan och sist hade jag i de 68 minuter, jag överdriver alltid. Med allt.


dropping time


blir inte bättre än så

sitter i skolan, otroligt trött och snuvig. orkar inte ta tag i mitt liv, överhuvudtaget idag. jag ska plugga, träna och sätta i ricinolja i mitt hår för andra gången. vilken händelserik dag va?

Min kväll

Suger att min blogg strular och inte publicerar mina inlägg. Kom nyss in och upptäckte att inlägget jag skrev vid 2 tiden inte kommit upp men nu fick ni de om ricinoljan iaf :)
Ikväll har jag varit på en vip-kväll sen varit och myst hemma hos min älskade pappa. Nu sitter jag och min man i soffan och varvar ner, lovely! Sov gott :)


RICINOLJA

Jaha, då föll man för den med. Igår tog jag beslutet att göra som många andra, testa ricinoljan! Har ingen aning om den funkar men om den skulle göra de, så är inte 46:- ett rån.
Jag började med den igår och tog
Bild i samband med de, tänkte ta en ny bild om 2 veckor, vill ni att jag lägger upp oavsett resultat?


pepparkakor


idag är jag supersugen på pepparkakor, såå gott!

lever på helgen

oh jag lever fortfarande på denna fantastiska helg. helt underbart. i fredags hade jag 10 goa tjejer här hemma på middag, blev en riktigt trevlig och lyckad kväll som förde med sig en rolig utekväll med 3 av tjejerna. på lördagen blev det jobb och kvällen var jag och zsoli hemma hos hans syster och åt pizza och drack vin.

jag är så lycklig att jag är omgiven av så fina människor och att vi hittat tillbaka. lovely! ♥

så som ni kanske förstår har dieten inte följts slaviskt denna helgen.. . . . . . . heller!
men igår var jag hos min kostrådgivare och vi har lagt upp ett nytt mål och sätt. dessutom har jag bara gått upp lite igen ;)


LILLEBROR


Goss

Ta mig hem, jag vill mysa.


Suger

Skolan suger. Jag är värdelös.
Allt är kasst. Låt detta ta slut. Punkt.


NAGLAR

Har gjort fina naglar ikväll hos duktiga Johanna :) ring och boka tid 042-131035, nytt sett för bara 350:-


Badrum


nu börjar vårt badrum bli klart. nu är det bara lite småsaker som ska fixar med, detaljer.


VAGABOND, ÄNTLIGEN MINA!



3228-250-20 Grace

snyggaste, skönaste och absolut den ballaste "acne" kopian som någonsin gjorts. gummiklacken gör hela skon.  jag har velat ha dessa sedan i somras, men de har tagit slut i min stl hela tiden. men nu äntligen klapp jag ett par. jag vill ha dem i lack och med resår också. bästa köpet, lätt!


där har ni lacken och resår! keep going vagabond!

9 VECKOR KVAR!!!

Till Thailand!! Ooooh som jag längtar :)


min diet

så kommer vi till det roliga som ni säkert undrar hur det går... min diet?
jo, det går inget vidare. efter göteborg gled jag lite ur banan, svårt att hitta tillbaka och hålla mig borta ifrån maten. men jag tar fortfarnade mina shakes och bars. försöker äta nyttigt. men det händer ingenting!!
imorgon ska jag prata med min kostrådgivare, för detta börjar bli lite tröttsamt och det  tar väldigt mycket på mig.
i måndags var jag på en så kallad pt. fick en speciallgjort program för mig som jag ska följa när jag tränar. jätte bra övningar. de ska jag göra 3 gånger i veckan samt träna kondition 2-3 gånger. skulle egentligen varit på mass 06.30 imorse, men det gick inte. jag var alldeles för trött.



NYA NAGLAR

idag ska jag till duktiga johanna och göra naglar. hon har börjat på min salong nu och tar bara 350:- för nytt sett :) RING till ROOTS och boka tid hos johanna! 042-131035
jag lägger upp en bild sen så ska ni få se hur de blev :)




VINTERJACKA

Rock´n Blue Grade Jacket Black Bubbleroom
igår åkte jag och zsoli ner till malmö för att jag äntligen fick tag på denna jackan! tycker den är perfekt varm och lagom enkel. vill inte ha massa krussiduller osv. men den fanns bara i stl 36 och är dock för stor och pluffsig. så ska gå till en skräddare idag och se vad dem kan hjälpa mig med. :)

GÖTEBORG


mys på hotellet när vi kom fram, vi fick ett rum på 13:e våningen. riktigt fint :)



världens finaste

innan vi skulle ut och äta





god mat på bryggeriet på avenyn

ett efterlängtat glas. ( skit i att min hand ser mongo ut )


shoppingdax i det fina vädert

zsoli aggerade gentleman ( som vanligt ) och bar alla shoppingpåsar

finis

min nyinköpta tröja


s

söndagsfikan på kopps, där fick man sjukt mycket. haha

zsoli i sin fina nya tröja

mitt lyckorus!!

och jag i min fina nya tröja



tack för en ljuvlig helg zsoli. du gör det bara säkrare och mer bekräftat för varje dag som går. jag älskar dig ! ♥


Back on track

jag har varit skit sur för att jag inte kunnat lägga ut bilder i bloggen, där med strejkat. men nu verkar de vara igång igen. perfa.

det har faktiskt hänt massor av händelserika saker under tiden jag inte skrivit. men jag tänker inte skriva ett inlägg om de, det ploppar väl upp efterhand.
däremot tänkte jag lägga upp bilder ifrån vår underbar göteborgstripp. vi hade fantastiskt och zsoli skämde bort mig som en liten prinsessa :)


MICHAEL KORS

Min nya babe! Det blev ingen roséguld.


paus för en helg

imorgon börjar dagen med att jag ska möta upp nina för att sedan gå på en frukost på suleika. där man ska få lite modetips och liknande. jättekul :)
efter de blir det salongen några timmar, sen hämtar hjärtat upp mig för att sedan åka vidare mot göteborg.
detta har jag längtar efter så. så från och med nu tar jag paus ifrån min "diet" denna helgen ska jag unna mig och ha det bra. vi ska ha det bra.

så det blir inget bloggande i helgen. men när jag kommer hem så lovar jag er massa mysiga bilder från göteborg.
ha en underbar helg, för det ska jag ha!


wednesday

igår var en fullspäckad dag, jag var först i skolan, sedan på ett möte, efter de mötte jag upp alex för en fika och efter de mötte jag upp katta.
katta och jag gick och åt på harry's, där åt vi en sjukligt god cesarsallad och pladdra massa. underbart givande och mysigt!

det var en väldigt lovande dag på många håll, även mötet ledde till något roligt framtidsmässigt.


sommaren 2012


min diet

får en del frågor hur det går med min diet, hur jag mår, hur mycket jag fortsatt gå ner och vad min målvikt är.
min målvikt vill jag inte gå ut med ännu.

dieten rullar på, men jag står still på samma vikt som för några veckor sedan. men fettmassan har sjunkit ordentligt. vilket är ett tecken på att jag byggt mycket muskler. och som alla vet så väger muskler mer än fett.
det är inte så konstigt med tanke på att jag nästan tränat 5 gånger/ vecka och det nästan enbart varit styrka. därav är det dax för mig att kombinera det med ännu mera konditionsträning.

mitt mål med denna dieten är inte att rasa ner i kilo. utan det är att känna en förändring. jag har tappat mycket i mått, fett och jag mår så mycket bättre. det är de absolut viktigaste för mig, välmående. jag känner mig frisk och pigg och min kropp mår bra.

för jag vet ju med mig att jag är inte "tjock" och mitt mål är inte att bli super smal. men dock vill jag bli fast, slimmad och trivas med mig själv. framför allt: må sunt!

i dagens läge äter jag 1 shake på morgonen, 1 bar till lunch, en frukt under eftermiddagen, något slags protein ( kyckling, ägg, keso eller kalkon ) om jag tränat och sen en tallrik med protien ca 100 gram och sedan vattengrönsaker och grova grönsaker med någon vinegrette.

indoorwalking

blev precis ett pass med indoorwalking. mitt första pass denna sidan av året. och här kommer min motgång, min svaga punkt, min spärr: konditionen! jag har sämst kondition. men jag vill och jag ska få upp den. och det gick, jag klarade 45 minuters indoorwalking pass klockan 06.30! känns otroligt skönt nu.


vi firade kanelbullen





vi bakade kanelbullar, dagen till ära. jag åt en, ja ni hörde rätt. jag var värd de.
gjorde lite annorlunda än hur vi brukar göra dem. i vanliga fall har jag bara socker, smör och kanel som fyllning. men igår lyxade jag till det med kanel, socker, smör, kardemumma och vaniljsocker. dem blev riktgt goda!


spa och massa mys


igår var jag och zsoli på spa på aktiverum. vi badade, bastade, hade ansiktsmask, peeling, fick huvud, ansikts, hand och fot-massage. super mysigt! tack älskling. ♥


Hemmet

nu har vi fått nytt golv i köket, och nu är de inne och målar på toaletten. sen är det bara väggarna som ska målas i våra två sovrum sen börjar här likna något.
här är fortfarande en del som ska göras, bland annat ska det införskaffas en tak-krona som vi velat ha sedan vi flyttade in, och ett koskinn till matsalsbordet. ( jag bearbetar fortfarande den punkten med zsoli då vi inte är överrens haha) sovrummet behöver en totaly makeover, jag vill ha en romantisk stil med vitt, grått och plommonfärgade toner. i tredjerummet som vi så fint kallar de ska där upp en spegel och "hollywood" lampor, samt någon hylla, så får jag en fin sminkhörna. massor med ramar i olika former, texturer och årsepoker ska upp där inne som ska innehålla svartvita familjebilder.

oh jag vill göra allting nu nu nu nu!


jätte mysigt sovrum! jag hade velat ha ett så mycket större rum att leka med.


HUDVÅRD


Jag har unnat mig en ordentlig bodylotion från biotherm. Helt fantastisk, och jag är såld. nu kommer jag inte kunna återgå till ldb 42:- på maxi... för det är STOR skillnad.


RSS 2.0