.


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

310611

hajeh!
kanske inte varit välrdsbäst på att uppdatera, sen jag lovade er sist. men jag har så mycket plugg att jag inte är så mycket till människa.
jag unnade jag mig själv några extra timmar och gick och gjorde naglar hos johanna. jag är super nöjd och det känns så skönt att ha naglar igen. imorgon är sista dagen på praktiken för denna terminen, vilket kommer kännas sjukt tomt i sommar, onsdagar är ju veckans höjdpunkt i vanliga fall. och idag gjorde jag sista dagen i skolan, har bara lite små ärenden där nästa vecka. på torsdag kommer min älskade kusin matilda hit och ska sova här hela långhelgen. det ska bli så sjukt kul, vi får se vad vi hittar på :)

ska försöka skriva lite mer i veckan. puss & kram

hårvård

är det något jag varit urkass på så är det att sköta mitt hår. till och med dessa tre åren jag gått frisör.
jag misshandlar det grymt mycket med färg och blekning för jag nöjer mig aldrig. jag har alltid köpt skit schampoo ifrån ica och en billig inpackning ifrån rusta och nöjt mig med det. jag har knappt använt något värmeskydd, trots mitt missbruk av plattången. den enda hårprodukt jag använt mig av är någon slags serum. MEN, nu har vindarna vänt.. och jag har inte slutar färga, platta och slingat det. men jag har köpt några grymma produkter, lärt mig tvätta håret sällan, saffat en plattång med kvalitet som håller håret platt, så man slipper platta det varje dag m.m vilket jag tänkte dela med mig.

Tips nr 1: tvätta håret max, max, MAX tre gånger i veckan. hur jobbigt de än känns, så försök. de torkar ut ditt hår om du tvättar det för ofta. ditt hår vänjer sig vid att bli tvättat ofta och blir då lätt fett, men avvänj håret vid tvätt så kommer det inte bli fett. det blir en ond cirkel. jag tvättar mitt hår 2 gånger i veckan och inte en människa märker av de.

Tips nr 2: lägg pengar på schampo, balsam och inpackning. det är inte bara frisörer som försöker sälja på er och prata skit om ica-schampo. utan det är stor skillnad. för det första håller det MYCKET längre när du lägger lite mer pengar på ett schampo, det är drygt och den går in på djupet och håller ditt hår frächt länge. ungefär alla 25:- schampo har exakt samma innehåll, men olika dofter och texter. trots att det står för färgat hår, skadat hår osv.. så är det samma skit. det enda är inte bättre än de andra.

Tips nr 3: använd alltid balsam, det tar inte längre än 1 minut. men ditt hår behöver de.

Tips nr 4: att köpa en bra schampoo är lätt, det är mindre lätt att välja. de flesta frisörprodukt märkenas schampoo är lika bra, det handlar bara om en smak sak. det är en en gångs kostnad men det håller så mycket längre. ett tips är att åka ut till bellbox på familia där alla produkter är billigare än på salongerna. välj efter de märket som intreserar dig, efter de behoven ditt hår behöver samt den doften du känner dig behagad med. det kan inte gå fel efter de.

Tips nr 5: är du blond, eller askigt brun och vill behålla håret kallt, askigt och snyggt så ska du köpa ett silver schampo. det finns hur många bra som helst. och det gör att du inte behöver springa till frisören varje månad för att ditt hår börjat bli gult osv. det finns olika stykor på hur pass starkt silverschampo du vill ha.

det här använder jag:


först schamponerar jag mitt hår med SO SILVER ifrån matrix. jag älskade detta silverschampot innan, men tycker inte riktigt det är så stark som jag velat ha de. men samtidigt är det jätte bra för den som bara vill behålla den kalla tonen. jag har det i håret i ca 3 minuter.


sen använder jag TIGI's bed head urban 3 schampo, för skadat hår. det behövs bra en klick som en femkrona.


sen använder jag MATRIX biolage, hårinpackning. den låter jag sitta i ca 5 - 8 minuter. den ska användas ca 2 gånger i veckan.


sedan tar jag i balsamet ifrån tigi bed head urban 3. det drar jag i hela håret, men sköljer det ganska snabbt sen.


sen handdukstorkar jag håret..


sen sätter jag i ARGANOIL ifrån nashi, som är världens underverk. den är helt fantastisk, alla borde ha den. man har den i handdukstorkat hår. den reparerar håret, gör så att håret torkar snabbare osv. man känner dirket på håret att det mår bra.  ÄLSKAR DEN!!!


innan jag plattar håret sätter jag i GHD's värmeskydd. den är helt ok, men den gör vad den ska.
använder du det tillsammans med en ghdstyler är ditt hår 100% skyddat! bra va?



sedan plattar jag håret med min älskade älskling, GHD styler.



mitt hår mår så bra!!!!


mmuuums!


den är helt sjukligt god, jag älskar den!


precis som varje år införskaffar jag mig årets escada, i år fick jag den av zsoli. den är en utav de bästa på flera år tycker jag! i like. det är någon slags nostalgikänsla över att köpa en varje år.


i'm back!

Jag har haft så otroligt mycket nu de senaste månaderna. Jag har fyllt år. firat zsoli. firat bea. varit i köpenhamn en helg med min mamma. plugga värre än någonsin. haft en bruduppsättning. jobbat en massa. haft födelsedagsfest med släkten. haft födelsedags fest med vännerna. tagit årets första glas rosé. fått min efterlängtade systemkamera av min älskade pappa. fått robyn biljetter av min älskling. äntligen piercat mig i tragus efter ett antal års tjat tack vare min älskling. fått årets super goda escada parfym. hittat min nya soulmate parfym. viva la juicy juicy couture. köpt viva la juicy juicy couture.

jag kan fortsätta hur länge som helst, för det har verkligen varit händelserika månader som sagt. men nu tänkte jag att jag skulle bli lite aktiv igen? otroligt att jag har några tappra läsare varje dag fortfarande.
nu ska jag försöka att inte svika er.. och framför allt inte mig själv, jag mår bra av att skriva...


RSS 2.0