11:e juni.

jaha, så hade man sommarlov! Även fast de känns  som jag haft det ett bra tag.
Vad är det med mig och  mitt bloggande? Har nästan ingen inspiritation, JAG SKA FÖRSÖKA TA TAG I DET !

Det har hunnit hända en hel del sen jag skrev förra gången, måndags fylla på docken, lungt tisdagen, onsdag förfest hos rille och även träffa kim som kommit hem sen cardan, torsdagen tempel, fredags tempel, lördags bakom, söndags lungt, måndags sjuuukt bra utgång i MALMÖÖÖ ! 

Ännu en lyckad spontan utgång i Malmö :) 
hämtade upp Danni i laröd ( med cykel ) efter jag passat barn på MP och inprincip tog beslutet att hon skulle med till malmö, Sanna och Oliven var på som vanligt. Vi tog tåget vid nio, och satte oss på det mysa lilla utestället vi brukar.
35:- för en halv liter cider! MIN KÄRA JOHANNES kom förbi och skulle säga hej, men ikke de.. vi tvingade med honom ut. 
När timmarna tickat iväg stämplade vi in på ETAGE. Jag hade jätte kul, men tyvärr lite för mycket av det goda...

Idag har varit en lite halv konstig dag, allt har hänt så spontant.. 
Började dagen med en lunch på haket med sanna olivia johanna sandra och josse :)
Sen fixade vi present till christopher som fyller 20 idag för den delen. Efter det blev det hampan, och plötsligt satt jag , sanna olivia och christoopher på ace link :) vi turade några runder, sen åkte vi upp till christopher. 
plötsligt satt jag sanna och oliven i bilen med Markus på väg mot Roma för att käka..
Han släppte av oss hos mig för att vi skulle fixa till oss lte..
Fast jag fick ett ryck att jag ville gå på bio istället, så jag och Markus stack ner 2o minuter innan filmen började.
Vi såg "the hangover" SÅ SJUUKT bra, och fruktansvärt rolig.. har nog aldrig skattat så mycket åt en film. SE DEN !
Sen blev det en sväng på pl13, träffade alex och stoffe sen körde vi hem. 
En härlig dag i regnet vavavava :)

OCH OM NÅGRA TIMMAR ÄR DET ÖVER FÖR ER MINA ÄLSKLINGAR, STUUUDEEEENTEN! WOOOOOOW.
fan vad jag är glad för er skull. har rumpan full imorgon att springa runder till alla, tack och lov ställer pappa upp att köra mig runt :) 

Nu ska jag kolla film, kommer inte hinna skriva imorgon och ev. inte på lördag heller för då ska jag jobba, sen ska jag servera.
Ni får ha en underbar helg, vi hörs snart igen. JAG LOVAR :) 
puss

gott é de. 


äntligen aktiv..

vad är det med mig?
Känns som att mina dagar bara rusar förbi. Jag har hunnit med mycket dessa dagarna, slingat håret, praktk, fixat Kim's och Paulas balfrissor, hunnit se massa gotte filmer ( bröllops duellen har jag sett tre gånger haha), gått på stan med Scottan, Varit ute och gått med Katta, haft sleepover med Scottan, Middag på acelink med jobb :) , jobbat, FÅTT lön och hunnit slösa massa pengar......, och en massa fest.
I torsdags blev det först tura med jobb, sen mötte jag upp Josse och Oliven, vi gick till Docken där Paula och com satt i sina fina balkläder. Sen körde vi på PL, Zoo,  Bakom & Cardinal. Sjukt go utgång!
Fredagen spenderade jag med Danni, Paula, Kim & Joel. Först med lite tacos & gotte vin hemma hos mig, sen blev det bara jag, Joel &  Danni som drog vidare. OFC pl, men jag och Danni blev så sjukt dans sugna så vi gick till bakom. Vi var ganska ensamma om det, men vi hade kul ändå. Halv tio på morgonen efter åkte vi "privat buss" hem.
Sist men inte minst utgången igår, förfest hos Sjöberg's & även en sväng hos Jeppe. Sen körde vi hela rundan, men slutade på club monté.
Jag kom hem kvart över sex, och har faktiskt ingen aning hur jag lyckades med det.

Redan i fredags började jag känna av något som inte stämde i kroppen, sånn känsla när man håller på att bli sjuk.
I dagens bröt de ut, kan knappt handla om för mycket festande och för lite kläder? Det är faktiskt riktigt kallt på morgonen, sådär runt fem tiden.. Illla nog har jag varit ute vid den tiden för många dygn på sträck.
Usch, jag borde döpa om min blogg till  " partybloggen" för det är det enda jag skriver om. Eller rent av ändra mina livs vanor, efter som bloggen ska handla om ens liv. phu, dags att börja ta det lugnt kanske?

Nej, nu ska jag kolla film. I veckan har jag hunnit se bröllops duellen tre gånger, slumdog millinore, taken & lite av remember the titans,någon annan jag inte minns namnet på & nu ska jag se pojken i randig pyjamas sådär klockan halv tre, också en av mina goda vanor.



RSS 2.0