310810

hola!
knappt konstigt väder, imorse när jag gick till skolan var de svinkallt. sen vid lunch var de så varmt att jag hade velat ha skjorts på mig.
vart hittar man den perfekta vinterjackan i år? hur ska den se ut? jag har absolut ingen aning.
nu när de är så kallt på morgonen när man går till skolan vill jag inget hellre än att bli klar med mitt körkort!! ja, nu får man ju gå till skolan.. när jag kom hem från jobbet i lördags natt hade någon snäll idiot tagit cyklen men varit så omtänksam att lämnat det sönderklippta låset. det är bara skrattretande!

idag ska jag klippa petter! :)
imorgon börjar praktiken, wie. efter praktiken ska jag & zsoli på middag hos bea.



nu är min bror här, så jag ska umgås med honom! see yaa

 


my man, mine!!! ♥


300810

återkommer imorgon. .
har inte så mycket att säga idag faktiskt! sorry..



gotte söndag

helt ljuvligt att känna att man inte har några måsten, min vardag nu förtiden går ut på att få så mycket så möjligt gjort känns de som.
jag gick upp vid 12, svepte på mig en skjorta, tvättade av mig sminket (vilket jag alltid gör på morgonen för jag blir pigg om jag gör de på kvällen) tog på mig linserna, käkade lite, skrev i bloggen .. sen tog jag min man & täcket med mig in till soffan, vi satte på en film som hette leap year medans regnet piskade på fönsterbläcket. sen tog jag med zsoli in till sovrummet där vi har gjort ansiktsmasker på varandra, samt ansisktmassage. snacka om söndag & kvalité!

filmen var dessutom super bra :) idag gillar jag livet, vilket jag gör rätt ofta nu förtiden.



jag & min skatt för några månader sedan..


trerätters


såhär hade zsoli dukat :) ( i vanliga fall står där en stol till på varje sida, men för att vi skulle sitta i mitten flyttade han dom )

här är förrätten, det ser lite fattigt ut på bild haha! men iaf det är vitlöks-citron & lime marinerade räkor med vitlöksbröd samt en vinäger med hallonsaft.

huvudrätten som inte heller gör sig rättvis på bild, men iaf potatis med en kycklinggryta. i grytan är de grädde, citronsaft, citronskal, vitlök, persilija, hönsbuljong & kyckling. det blev såå gott!

efterrätt, enkelt meeen så gott & mysigt att äta med sin älskling. toblerone fondue.


det blev en riktigt mysig kväll :) efter detta spelade vi spelet "våghals 2"! underbart att man kan ha så kul med sin pojkvän. det är grymt viktigt i ett förhållande.


290810

jag tar tillbaka det där om att jag inte ville jobba, jag hade ne grymt rolig dag på jobb med fullt ös. ca 100 gäster som skulle käka 3 rätters. sen var  delar av galenskaparna inhyrda, ni vet farbror frej & roy&roger? :) kolla på klippet nedan så vet ni .. de var riktigt roligt iaf! kom hem kl 04... lagom trött i benen. synd om min älskling som hade suttit uppe hos min pappa & väntat på att jag skulle sluta.


 

280810

månaden börjar gå emot sitt slut, som vanligt är jag rädd så snabbt tiden går.
ska snart dra till jobb för att jobba hela kvällen och några timmar in på natten. igår var de en helt perfekt dag som började med en kort skoldag, sen träffade jag pappa, vi lunchade, tog en fika & kikade lite. efter de mötte jag upp paula, vi mös mest innan vi stack hem till mig för att klippa henne :) efter de stack jag & zsolle handla mat tills kvällen. det blev såå gott!! tänkte lägga upp bilder ikväll när jag kommer hem om jag pallar.. haha

nix nu måste jag dra, vilket jag inte alls känner för. hade jag fått bestämma över min kväll hade den bestått av några glas vin, kanske en sväng på stan med mina kära vänner eller med min älskade man. faaast cash is king, aight?

hoppas ni får en trevlig kväll, kiss


270810

hej mina kära läsare!
har även idag extrem huvudvärk.. fattar inte varför!! ska platta mitt hår & sen sticka till skolan.
hade tänkt sälja min odd molly jacka, lägger ut den här på bloggen först. kanske är nåågon av er som är sugna?! annars blir de blocket eller tradera.

nu måste jag skynda mig!

puss på rumpan


världens finaste man! ♥


träningslat

japp, det där med att uppdatera er går väl sådär? jag skyller på mensen, jag kan inte sköta kost & träning när jag känner mig som en uppblåst badboll & är sugen på allt som är ätbart samt lite till..
men nu är de över & jag ska uppdatera er igen. tycker de är roligare att skriva lite annat också inte bara kost, träning bla bla bla..
men hur som helst, jag och zsoli har precis varit ute & gått, sen solade vi vilket var totalt  meningslöst. om man är blek hjälper de inte att sola en gång, vilket innebär att jag kan lätt bli beroende igen.
nu när vi kom hem körde vi med abslider'n .. såndär sak man rullar med fram & tillbaka så att man tränar magen. jag brukar få magisk träningsvärk om jag kör 3x12. får väl se hur de blir imorgon.

imorgon har jag bara en kort dag i skolan, sen ska jag träffa min bästa finaste vän paula. jag ska klippa henne sen ska vi ner på stan & kika lite. ja, enbart kika.. plånboken sviker denna månaden, vilket suger för just nu vill jag ha allt.
sen på kvällen ska jag & min man ha myskväll med god mat osv :)

nu ska jag hoppa in i duschen!





någon mongo bild på mig & paula från sommaren 09, a lot of löve 2 u my dear


260810

godmorgon på er!
baaah, jag  har extrem huvudvärk & har haft de ett dygn nu.
igår var jag & min skatt först på stan, sen på väla & sen på maxi. vi shoppade lite små saker, zsoli köpte en jätte fin piké. sen fick han en tröja & ett armband av mig :) jag fick en mysig fin munkis av mamma & köpte en grå lite kortare långarmad tröja!
oh jag hatar att vakna 05.20 av att zsolis mobil ringer för då vet jag att de är dax att han ska gå till jobb & lämna mig ensam i några timmar & istället får jag vakna upp själv. ja de låter kanske glöttigt, men de känns faktiskt jätte tomt att han inte är där när jag vaknar eller någon att hålla om eller som håller om mig när jag sover. zsoli måste byta jobb helt enkelt! haha ..
oh jag älskar min man så! ♥ jag har aldrig kännt något liknade.

sen saknar jag min stora lillebror!
han har blivit så stor att han börjat sjuan.. what? jag var ju stor när jag började sjuan, ja tyckte jag iaf. men min lilla calle är 13 & fyller 14 den 1a januari. herrebuddha!





jag & calle i somras


250810

godmorgon!
sitter klar för att sticka till skolan som börjar 10.00. om exakt en vecka börjar praktiken, yes! :D
jag drar mig verkligen ifrån att sticka hemirfrån, de är storm & regn ute.

jag & pappa ska åka iväg på en weekend någonstans där jag vill åka.. jag har funderat & funderat. jag idag ringde jag pappa & sa att jag vill att vi åker till London. jag har aldrig varit där, pappa har varit där en del med jobb men aldrig åkt & fått uppleva saker där. dessutom vill jag shoppa höst & vinter-kläder vilket det lär finnas gott om där. så någongång i nov-dec åker vi! underbart att komma iväg med bara pappsi! :)

i eftermiddag ska jag & zsoli gå på stan & väla. sen försöka hinna sola & träna.
meen nu måste jag sticka! hörs sen ♥

 


matkoma

min nya grej efter jag ätit är matkoma, det finns inget mer lockande en ett golv, soffan eller varför inte sängen? baaaah oldieeee varning på den!
skolan idag var annorlunda,  mycket nytt & många förändringar. berättar mer när jag förstått allt.

nu ska jag kolla vidare på filmen på 3an.

puss på er

240810

godmorgon!
sitter och äter frulle & tänkte skriva ett inlägg men egentiligen vet jag inte riktigt om vad.
om ca en timme börjar skolan. ska jag vara helt ärlig är jag lite nervös, guess what? det är första gången jag går i tvåan & jag är livrädd. jag vill inget hellre än att klara skolan. tack & lov har jag mina fina flickor i skolan som ger mig ännu mer energi.


jag sophia matilda & evelina på tims fest för någon vecka sedan. fina flickor :)


godnatt :)

blev en mysig dag med paula på stan, vi träffade johanna, annika & markus samt lilla nesta. vi slog oss ner på esspressohouse och efter ett antal koppar kaffe och mycket prat delade vi på oss och gick åt varsitt håll..
självklart gick jag upp till mamma på MQ och fortsatte snacka lite skit där .. mohaha!

förövrigt är jag fruktansvärt trött på denna jälva staden, folk vet SÅ mycket mer om en än vad man själv gör. framför allt om mitt och zsolis förhållande, juvligt att ni har koll på de gott folk!

nix mina kära läsare nu ska jag krypa ner för att bege mig till skolan imorgonbitti!
 seee yaa!


bjuder på en bild på mig & min man


230810

godförmiddag på er där ute. idag är det min sista dag på detta sommarlovet, så jag tänkte bjuda på ett inlägg i form av bilder från sommaren. :)


midsommar

midsommar

horbeak

hornbeak

utgång med tjejerna

mys på barfota

mys på barfota

kvällsdopp med min kära bror

mys på fria

mölle med zsoli

mölle

mysig middag på klitterhus

på flickorna lundgren

middag hos oss med rikard & bea

middag hos oss med rikard & bea

hallandsväderö

the ark i tylösand

en liten del av folkmassan som satt utanför för att lyssna

zsoli & lana :) lunch i rydebäck

ålabodarna

spontanare till gothia för att se brossan :)

uppe i "göteborgögat" haha

lana är lite nervös sådär "några" meter upp

varberg

varberg

tyskland

tyskland

tyskland

tyskand

tyskland

roadtripp, stopp: hindås

hindås

öland

öland

inflyttningsbrunch hos oss med familjerna

japp, där är lite bilder :) tack för en underbar och väldigt händelserik sommar, framförallt en underbar sommar med min älskling. helt otroligt att man kan ha de så bra :) love you


220810

Till en början vill jag säga grattis till min älskade farfar som skulle fyllt år idag.
sitter i soffan efter en lång arbetsdag, men de var riktigt roligt idag. de bara flöt på ..
min mens har pajat min kost TOTALT, så nu sitter jag och kränger i mig popcorn och en skålgodis ser absolut inte något stopp på de heller, jag vill bara ha mer! haha

har gått en lång runda med nella ikväll, super mysigt :)  & min man är och spelar tv-spel.
så de är jag tv:en & massa gotte som gäller.

imorgon blir det lite plugg, stan & träning.
nu ska jag kolla vidare på filmen, kiss



( bild från hornbeck )


210810

goddagens! :)
jag har precis varit iväg & övningskört. jag körde med pappa och göran.. han är bilskolelärare i sthlm så han var med & coatcha. väldigt givande körning, och jag älskar att köra.
ikväll ska jag och zsolle äta hos simon & frida är de tänkt, men de blir inte allt för sent för min del med tanke på att jag jobbar imorgon.

jahap, nu är det bara ett fåtal dagar kvar tills skolan börjar igen. fast det känns faktiskt bra, "ny" skola men samma underbara människor!


bättre emmy? haha :)


UNDERBART!


JAG ÄR KÄÄÄÄÄR & DE ÄR UNDEDRBART!


200810

mysig dag idag vill jag påstå!
dagen började med att jag gav zsoli frulle på sängen, nåja.. ibland har han de bra. sen traskade vi till naparapaten och jag blev omhänder tagen där, när jag gick därifrån kändes det som om jag tagit av mig en 20kg ryggsäck, underbar känsla men aj vad ont de gjorde när han tryckte.
efter de stack vi ner till stan och lunchade med pappa & lana på olsson's, blev en runda på stan och nu har vi åkt runder till helsingborgs alla olika bilfirmor och kollat bilar.. men inget som lockar alls faktiskt!

nu kommer snart Lana och hämtar oss, vi ska grilla hos dom ikväll.


( jag & lana i Tyskland )


190810

hellu!
det blev en lång dag på jobb och mycket att göra som in i. jag mår sådär, känner mig febrig och har ont i halsen så idag blev det nada träning. imorgon ska jag och min skatt ha en mysig dag med stan, fika osv :) och kika bil.
nu ska vi se " en galen natt " får väl se om de är något att hänga i granen.

skriver imorgon readers!
kiss & love


( jag och emmy på docken någon gång i somras )

180810 DAG 3.

TJENARE!
sitter i soffan efter en väldigt givande dag. jag och min kärlek åt frukost vid 12 tiden som bestod av gröt, en omega 3, en loose it, ett glas vatten samt ett glas juice med en matsked vimi pro i :) sen gick vi dirket till gymmet, det blev ett axlar och triceps-pass ajajaj säger jag bara.. jag med min onda skadade axel, men zsoli peppade mig och de gav lite iaf! direkt efter drack jag en dietpro med chocklad smak, som jag blandade med vatten idag.. i vanliga fall brukar jag blanda med minimjölk och då är det mycket godare så nu mådde jag illa istället och fick inte ner hela. känns som vi inte gjort annat än att äta idag för när vi kom hem lagade vi lunch! jag åt stekt potatis med falukorv ett glas vatten & en omega 3! UNDERBART att äta potatis som stått i kylen, för då kan man äta den med gott samvete.. alla kalorier försvinner efter ett dygn i kylen. efter de stack jag iväg och övningskörde med Niklas. Det var riktigt roligt idag, jag körde på både 70 väg, 90 väg & 100 väg vilket jag inte gjort innan. . nuu var de ju tråkigt att köra 50 igen haha!
Innan jul SKA jag ha mitt körkort, punkt! nu ikväll har vi varit nere hos mamma och niklas, japp och gissa vad? :ätit! haha.

IMORGON ska jag ställa mig på vågen när jag är på gymmet.
för jag har ätit loose it i några veckor nu och känner faktiskt att jag gått ner lite. får väl se om det är någon siffra jag vill dela med mig till er ;) haha!

förövrigt blir det jobb imorgon, jag börjar kl 11 så det blir snart sängen för min del.  efter det blir det träning med zsoli. på fredag ska jag till aktiverums naprapat, vi får väl se om han kan få ordning på min axel & rygg. HOPPAS! 

GODNATT PÅ ER! ♥


170810 DAG 2

i'm sorry, igår misskötte jag mig och klämde en flaska rött för att sedan dra ner på staden med jessan och paula.
men på något sätt är de ju därför jag tränar osv, för att kunna unna mig livets goda utan att ha dåligt samvete.
ja, det resulterade minskad aptit för dagen.. så det blev inte så mycket info för er idag, för det som har gått ner idag är inte mycket att skryta om. imorgon kör vi stenhårt! :)

nu ska jag mysa vidare med min ynkliga sambo som har ont i sin axel.. putte då!

puss & godnatt!
vi hörs imorgon.

ny plan? dag 1.

japps.. nu har jag en fundering om att kanske dela med mig av min träning samt vad jag äter, och lägga upp lite bilder och sen se om de visar något resultat? japp, vi försöker iaf! så nu commitar jag mig med er att ta tag i det.
nu ska jag bli fit, lite mer slimad och träna bort de där överflödiga lite här och där? inte någon diet, bantning eller något trams. äta rätt och mycket, träna och se vart de leder.


min mage idag. absolut inget jag är missnöjd över, men inget jag är övernöjd med heller.
dagens träning: indoorwalking på aktiverum
dagens mat: frukost (de jag skrev i föregående inlägg), nu ska jag ta en shaker med chocklad smak samt en omega 3, efter träning tar jag en 0ptinut och efter de kvällsmat, får väl se vad den består av men jag tänkte göra ungsbakadfalukorv med potatismos + en omega 3 + en loose it.

jaha, nu har jag helt enkelt ingen återvändo efter som jag här med lovar er att dela med mig. inte för att alla kanske bryr sig? men jag har tyckt de var intressant att följa någon annans ja vad man nu ska kalla de? :)


här är sakerna jag beställde från gymgrossisten :)


160810

hola!
sitter i soffan med täcket virat runt mig och har duktigt ont i halsen. så jag beslöt mig för att absolut inte göra något alls idag, bara ligga på soffan och ja.. kolla film! idag blev det julie&julia som jag har velat se ett bra tag. jag älskar filmer som är baserade på riktiga händelser, och den var bra :)

zsoli är och jobbar, och direkt efter de ska han och träna. sen efter de ska han träna med mig.. är han inte underbar? jag blir betydligt mer motiverad att träna med honom och han är en riktigt bra PT så han har erbjudit sig att han träna först med sina tränarpolare och efter de med mig :) så nu jälvar..
tycker dock de är riktigt svårt att bli färdig att gå och träna nu på sommaren, antingen är de fint väder som man vill hellre ta vara på de eller så har man inte tillräcklig rutin i livet så de är lättare att skjuta på de. men nu om 7,5 dag börjar skolan och då får man lite rutin på livet igen. jag har även beställt lite saker från gymgrossisten som ska hjälpa min träning lite på vägen, vi får väl se hur de går med de.
det är absolut ingen bantning eller så, det är bara tillskott..
så iddag bestod min frukost av en smothie med mjölk blåbär frysta jordgubbar apelsin 1 msk vimi pro och till de tog jag en omega 3 & en lose it. NU JÄLVAR!

nu ska jag även ta tag i mitt körkort :)
nepp nu ska jag spela ibasket på mobilen och slå min mans rekord eftersom han slog mitt med 75 poäng idag. bara för att han inte har något liv på sitt jobb ;)


blixtar och dunder

usch jag hatar blixten! bara för att de är någon högre makt än oss som man inte kan kontrollera.
så istället drog jag in min kära man in i en långdusch.
jessica var här innan och gjorde sig snygg ja vilket hon alltid är.. , i love that girl!
nu blir det nog en tripp till maxi eller något så att vi kan inhandla kvälllens mat och mys!

damn my man look's hot! ;)


jag är världens lyckligaste flicka....


för att jag har världens finaste pojke som alltid finns där för mig.
szeretlek big time! ♥


140810

hola!
sitter hemma i soffan medans min kära pojkvän är flitig och jobbar.. hatar när han lämnar sängen vid 05.30!
imorgon är det min tur att återvända till jobb och det känns riktigt skönt, trots att jag bara jobba tre gånger inom en vecka.
nu känns det verkligen som att sommaren'10 är över.. nu börjar de gå emot höst'10 istället. det är då jag brukar missbruka filmer, jag ser film efter film efter film. nu dom senaste dagarna har jag sett:
sex and the city 2, fattar verkligen inte vad folk tycker är dåligt med den filmen? jag tyckte den var jätte bra.
remember me, riktigt bra film & inte alls vad jag förväntat mig.
the last song, baah, i början var den lite små seg, men sen blev den bara bättre och bättre. jag grät och grät! och den lilla pojken påminde mig så mycket om min lillebror så de gjorde det ännu mer känslofylld.
new york i love you, har inte så mycket att säga om denna, jag tyckte den var urkass och och rörig.
the bounty hunter, två av mina favoritskådespelare är med i denna och det är en trevlig samt rolig film.


ja, jag hade tänkt lägga upp lite bilder på lägenheten så småning om :) det var någon av er som hade lagt en kommentar om de. ska bara bli färdig att fota här hemma. sen tycker jag inte riktigt lägenheten gör sig rättvis på bild, men jag ska göra ett försök!

nu ska jag ta tag i mitt liv för dagen och resa mig från soffan samt över rösta grannens musik som dunkar från taket. mohahhaa!

seee yaa!

 


(en bild från hallandsväderö)


130810

YEAH, idag är det min tur dag :) fredagen den 13:e. Alla andra har otur, jag har tur.
Japp, jag vet.. som vanligt har jag varit en URUSEL skrivare. Men nu äntligen har jag lite minimal tid att skriva och uppdatera er lite, ni som är kvar de vill säga.
Sedan jag skrev sist har jag hunnit göra:

- Hornbeak
- Varberg
- Göteborg
- Kungsbacka Freeport
- Hallandsväder ö
- Tylösand och kollat på THE ARK!
- Tyskland ( Lubeck, Travemynde & Timerdofferstrand )
- Göteborg igen
- Hindås
- Öland

och en del annat! Känner att vi farit runder en del, men det har varit en undeerbar semester.
väldigt spontan och händelserik.
Nu börjar jag och min skatt komma i ordning riktigt i lägenheten, toaletten är kaklad osv :)  och jag stormtrivs.
Det är helt underbart att bo här tillsammans med Zsoli.
Snart börjar skolan och då jälvar gäller de.. jag måste fixa de. Så är det bara!

och guess what? jag är brunett igen, jag kunde inte hålla mig.. haha!



jag lovar att skriva inom kort igen :) kiss


RSS 2.0