min "diet"

jag fick lite frågor om vad de var för diet jag går på.
jag har anmält mig till god balans på aktiverum där jag ska vara där en gång i veckan tillsammans med sex andra i en grupp. vi börjar varje möte med att var och en går in och väger sig, efter de får man ut ett slags diagram som man sparar och jämnför med sina andra. där står fettmassan, vikten, bmi osv.
till en början äter man måltidsersättarna god balans. jag själv trodde ALDRIG att jag skulle gå på måltidsersättare, men när man testat allting annat och tålamodet började ta slut så gav jag upp och förlitar mig helt på aktiverum och deras råd. när jag kom dit i onsdags morse och skrev in mig, vägde in mig och pratade med min kostrådgivare så fick jag 21 påsar med "god balans" som jag ska ta varje dag, 3 gånger om dagen. enbart dem. i påsen låg där sju olika smaker, en shaker och en bok. smakerna som finns är tropiks, smultron, choklad, kaffe latte, tomat soppa, kantarell soppa och grönsaksoppa. de tre sist nämnda är sopper som man kan äta varma. jag har haft väldigt svårt med smakerna, så jag dricker bara smultron, choklad och kaffe latte. men kaffe latte är egentligen den enda jag verkligen tycker om.
i fredags mådde jag inte särskillt bra, det var min tredje dag med sopporna, då jag inte riktigt varit överrens med smakerna så har jag inte fått i mig knappt mer än 2/dag vilket är ca 320 kcal/dag. så när jag vaknade i lördags morse så blev toaletten min bästa kompis ett bra tag. jag ringde min kostrådgivare och hon rådde mig att fortsätta med sopporna, men samtidigt äta lite protein.
sedan i lördags har jag då alltså ätit lite kyckling mellan varven, vilket har fått mig må mycket bättre.


imorgon är min sjunde dag och jag känner att jag klarat detta sjukt bra, vilket jag aldrig trodde att jag skulle.
det hela går ut på att få en kickstart för att sedan under kursen lära mig att äta rätt och hålla min vikt.
mitt mål är 10 kg lättare!
om ni vill fortsätter jag gärna skriva delvis hur det går på vägen, hur jag mår och om det hjälper? :)


Kommentarer
Postat av: T

Jag har provat med Cambridge kuren, så kallat slanka som det heter nu. Det är också 3 soppor om dagen. Men min motivation försvinner. Vill också gå ner 10 kg, minst iaf! Har du några tips? Det skulle vara kul om du fortsatte skriva om dieten :) lycka till

2011-09-19 @ 21:36:23
Postat av: filippa

jag kan skriva ett inlägg om hur jag klarat och hur jag hittar motivationen, jag har själv varit i samma situation som dig att jag tappat den efter ett tag. jag hoppas det kan vara till någon hjälp, för man KAN klara det. skriver ett inlägg senare :)

tack så mycket!!

2011-09-20 @ 08:06:47
URL: http://filipparosenberg.blogg.se/
Postat av: T

För det har varit fram och tillbaka hela tiden. Har börjat, slutat, börjat och slutat. Till slut tror man inte alls på sig själv. Jag började idag igen men man skulle hållt det sen man började istället. Kommer ingenstans.

2011-09-20 @ 12:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Trackback
RSS 2.0