Ungsbakad fylld kyckling med rostad broccoli

Igår åt vi ungsbakad fylld kyckling, med rostad broccoli med örtsås.

Såhär gör du:
Ta kyckling, färsk eller fryst.
Snitta den och fyll den med önskat innehåll. Jag hade fetaost & färsk basilika. Sen kryddade jag den
Med franska örter, pepparmix & vitlök.
In i ugnen på 220• tills kycklingen är klar.

Ta en färsk broccoli, snitta den i små bitar. Lägg ut dem på en ungsform, häll rikligt med citron, olivolja & salt på. Rosta dem i ca 15 minuter i ungen. Dem ska nästan vara mörka för att få bästa smak. (Det blir otroligt gott och får en helt annan smak)

Såsen var jag lite lat med igår, men ett tips är att ta kesella, salladskrydda & franska örter och en skvätt vitvins vinäger.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Oh! Gott det verkar!

2013-05-14 @ 12:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Trackback
RSS 2.0